O nouă societate de construcții, înființată în Culmea, județul Constanța


foto: Pexels
O nouă societate care se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale și-a pus bazele în Culmea, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Ant Millenium Construct SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 20777/23.08.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 17.08.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Ant Millenium Construct SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Culmea, oraşul Ovidiu, strada Ogorului nr. 2, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Antochi Costel, cu domiciliul în judeţul Constanţa.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Un cetățean din Turcia și-a deschis firmă la Constanța. Iată cu ce se ocupă

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.