O nouă televiziune apare în România! Ce vedete vor apărea pe post

Foto: UnsplashÎntrunit în ședința publică din data de 16.01.2024, Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea societății SERAPHIM MEDIA GROUP SRL (București) de acordare a licenței audiovizuale pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a serviciului de programe Bucătăria TV din București.

Potrivit proiectului depus la CNA Bucătăria TV oferă un conţinut generalist, inclusiv pentru publicul din mediul rural. Astfel, postul vizează o audienţă mai largă şi implicit venituri din publicitatea de profil mai consistente, pentru susţinerea activităţii, conform proiectul depus la CNA.

La prezentarea proiectului la CNA au participat Alexandru Răducanu, proprietarul televiziunii, jurnaliștii Robert Turcescu și Liviu Mihaiu, Cristina Dragna, producătorul general de la Canal 33 dar și doctorul Şerban Damian.

Despre SERAPHIM MEDIA GROUP SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 17 ianuarie 2024 societatea a fost înființată în anul 2011 și are sediul social în Bulevardul Basarabia, Nr. 256G București.

Pentru anul 2022 societatea a raportat pierdere de 3.082 lei. Activitatea principală este „ Activitati ale agentiilor de publicitate”, conform cod CAEN.

Asociați în cadrul firmei sunt Alexandru Răducanu cu 95% și Alina Ioana Preda cu 5%.Administratorul firmei este Alexandru Răducanu.

Acesta mai figurează, conform termene.ro ca asociat 89,82% și administrator la Canal 33 Network SRL București și asociat 97% și administrator la Aqua Benefica Cristalia SRL București.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: 

Felicia Ovanesian intră în televiziune!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sărbătoare mare la „Mama mea găteşte mai bine”! Show-ul culinar a ajuns la ediţia 50

12 Jun 2015 1776

NEWS ALERT. Tragedie la Câmpulung Moldovenesc Un mort și trei răniți în bucătăria unui restaurant

30 Nov 2014 2980

Au fost destituiți de Pro Tv Celebrul juriu de la MasterChef pregătește cel mai așteptat show de gătit

17 Jun 2014 6303