O nouă zi de protest la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța! Ce nemulțumiri au angajații (GALERIE FOTO+VIDEO)

O nouă zi de protest la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța! Și astăzi de la ora 09:00 angajații CJAS Constanța protestează în fața instituției! Proteste au loc și în celelalte CJAS din țară.

Reamintim că, angajații Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, ai Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate și ai Casei de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești au intrat în protest generalizat pe perioada nedeterminată.

Motivul nemulțumirii angajaților este, în principal, nivelul de salarizare, cer salarii decente, conform muncii depuse și blocarea posturilor, faptul că nu se fac angajări, în ciuda promisiunilor deșarte ale guvernului. 

Potrivit Blocului Național Sindical, protestele angajaților din cadrul CNAS/ CAS județene se desfășoară în TOATE județele țării. 

„Protestul a început de vineri, 3 noiembrie și continuă pe perioadă nedeterminată. La acest moment, în toate județele țării, angajații protestează fie în birouri prin întreruperea lucrului, fie în fața instituțiilor. 

Pe perioada protestului, angajații Casei asigură doar urgențele între orele 08.00-09.00 și 16.00-17.00, precum: serviciile pentru duplicarea cardurilor de sănătate, aprobări pentru aparate de oxigen, stome sau servicii necesare gravidelor ori persoanelor cu dizabilități“ - au mai precizta reprezentanții Blocului Național Sindical. 




Citește și: 

Protest al angajaților CNAS, la Constanța (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.