Oficial de la APM Constanța Ce atribuții are Ion Bobe ca reprezentant al Portului Constanța la Viena?

Ion Bobe, fostul director al Camerei de Conturi Constanța, a fost numit reprezentant al Portului Constanța la Viena. Informația ne-a fost confirmată de surse din cadrul Administrației Porturilor Maritime SA Constanța, pe 19 ianuarie 2024.

Recent, conducerea Portului Constanța ne-a răspuns la o solicitare pe Legea 544/2001 privind accesul liber la informații și ne-au menționat că numirea sa s-a efectuat prin Hotărârea Consiliului de Administrație nr. 25 din 22.11.2023.

Reprezentanții CN APM SA Constanța sunt: Vladan Misic, reprezentant în Serbia, Laszlo Erdeleyi, reprezentant în Ungaria și Ioan Bobe, reprezentant în Austria.

Conform contractului, reprezentanții companiei în Ungaria, Serbia și Austria au următoarele atribuții:

- Colaborează îndeaproape cu CNAPM pentru atragerea de noi fluxuri de marfă în Portul Constanța. Pledează pentru și reprezintă interesele Portului Constanța, în limitele de competență stabilite prin contract și/sau acordate de directorul general.
- Promovează imaginea Portului Constanța în Ungaria, Serbia și Austria, în concordanță cu strategia de marketing a CNAPM, asigurând inclusiv, dar nu numai, condițiile pentru organizarea evenimentului Ziua Portului Constanța.
- Oferă informații despre gama completă a serviciilor puse la dispoziția utilizatorilor de către Portul Constanța.
- Colectează și evaluează informații relevante pentru Portul Constanța privind piața și fluxurile de marfă din țările respective, transmite CNAPM informațiile colectate și evaluate.
- Folosește în mod eficient mijloacele promoționale puse la dispoziție de CNAPM.
- Dezvoltă și menține contacte de bună colaborare cu mass-media, mediul de afaceri și autoritățile relevante din Ungaria, Serbia și Austria, informează adecvat părțile interesate referitor la caracteristicile, planurile și proiectele de afaceri ale Portului Constanța, destinate publicității.
- Întreprinde acțiuni specifice de prospectare și identificare a noi fluxuri de mărfuri pentru Portul Constanța.
- Acordă asistență reprezentanților CNAPM cu ocazia deplasării în Ungaria, Serbia și Austria în interesul promovării Portului Constanța, organizând întâlniri, contacte cu potențiali parteneri de afaceri.


Amintim că, în ianuarie 2024, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au desfiinţat, miercuri, 17 ianuarie 2024, o ordonanţă de clasare emisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
 

Potrivit datelor noastre, ordonanța de clasare îl vizează pe Ioan Bobe, fostul șef al Camerei de Conturi Constanța.
 
Totodată, Curtea de Apel Constanța a trimis cauza la procuror pentru completarea urmăririi penale, după cum reiese din soluția magistraților.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, pe rolul Sectiei penale şi pentru cauze penale cu minori şi de familie din Curtea de Apel Constanţa a fost înregistrat – la data de 10 noiembrie 2023 – dosarul cu numărul unic 676/36/2023, cu obiect „plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP)“.
 
Părțile cauzei sunt: Căutiş Alexandru George, care are calitatea de petent, iar Bobe Ioan este intimat.

Citește și

Ioan Bobe, fostul șef al Camerei de Conturi Constanța, printre cei trei reprezentanți ai Portului Constanța în Budapesta, Belgrad și Viena!
                                                                     
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătorii motivează desfiinţarea clasării în cazul lui Ioan Bobe, fostul șef al Camerei de Conturi Constanța, reprezentant al Portului Constanța la Viena

22 Jan 2024 999

Ioan Bobe, fostul șef al Camerei de Conturi Constanța, printre cei trei reprezentanți ai Portului Constanța în Budapesta, Belgrad și Viena!

19 Jan 2024 2226