Pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi judeţene din Maramureș se circulă în condiţii de iarnă

Foto cu rol ilustrativPe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi judeţene din Maramureș se circulă, miercuri seara, în condiţii de iarnă ca urmare a ninsorilor abundente, a informat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Judeţul Maramureş, Dan Buca citat de Agerpres.ro

Conform acestuia, ninge abundent pe tronsonul DN 18 Baia Mare-Pasul Gutâi (900 metri altitudine) şi Borşa-Pasul Prislop (1.400 metri altitudine) - Cârlibaba, judeţul Suceava, dar şi pe DJ 184 Baia Sprie-Cavnic-domeniul schiabil Cavnic-Ocna Şugatag, iar vizibilitatea este semnificativ redusă.

Potrivit surse citate, pe DN 18, în Pasul Gutâi, drumarii intervin cu opt utilaje pentru curăţarea zăpezii, iar pe acelaşi tronson de drum, în Pasul Prislop, cu două utilaje de deszăpezire.

De asemenea, în zonele muntoase din judeţul Maramureş, ninge viscolit, iar vântul are intensificări în rafale de 80 până la 100 km/h.

Agerpres.ro

Citește și: 

Efectivele MAI au intervenit pentru degajarea mai multor copaci prăbușiți, precum și pentru deblocarea unor autoturisme înzăpezite

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cadourile de Crăciun pentru copiii și preșcolarii din municipiul Constanța, livrate de o firmă din Maramureș

10 Nov 2018 2228