Peste 200 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică în municipiul Constanța de Bobotează

Foto: Facebook/Gruparea Mobilă de JandarmiSâmbătă, 06 ianuarie a.c., peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța vor asigura măsuri de ordine publică în municipiul Constanța, pentru desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătorirea Botezului Domnului (Boboteaza).

Potrivit Grupării Mobile de Jandarmi jandarmii vor fi prezenți la datorie pe timpul desfășurării slujbei la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, care va începe la ora 07.00, pe timpul procesiunii religioase organizate pe traseul Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Portul Tomis Constanța, unde va avea loc slujba de sfinţire a agheasmei mari, precum şi tradiţionala aruncare a crucilor în mare, începând cu ora 11.00.

„De asemenea, vă informăm că în intervalul orar 11.00 - 14.00, traficul rutier va fi restricționat pe b-dul Elisabeta, strada Remus Opreanu și strada Marinei, între Poarta 1 Acces Port și Portul Tomis.
Menționăm că, la asigurarea măsurilor de ordine publică, vor participa şi lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa şi Poliţei Locale Constanţa.
Jandarmii recomandă cetăţenilor care vor participa la activităţile religioase organizate cu această ocazie, să respecte indicaţiile primite, să adopte un comportament civilizat și să evite crearea de aglomerări și busculade, să dea dovadă de înţelegere faţă de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.
Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !“ - au mai precizat reprezentanții GMJ Tomis Constanța

Citește și: 

Praznicul Botezului Domnului în Arhiepiscopia Tomisului! Când este programată tradiționala procesiune la Constanța

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jandarmii asigură măsurile de ordine la slujbele de Bobotează din județul Tulcea

05 Jan 2024 660

Măsuri ale jandarmilor constănțeni pentru asigurarea ordinii publice, în ziua de Bobotează

05 Jan 2021 1757