Planul Roșu de Intervenție activat în județul Sălaj! Două microbuze implicate într-un accident rutier! Mai mulți cetățeni ucraineni, implicați

Planul Roșu de intervenție a fost activat noaptea trecută în urma unui accident rutier produs în județul Sălaj, la ieşirea din localitatea Ileanda spre Dej.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, două microbuze în care se aflau 13 pasageri, dintre care şase din Ucraina au fost implicate în accident.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Sălaj a fost activat Planul roşu de intervenţie.

"La faţa locului au fost alocate de urgenţă şase ambulanţe de prim ajutor, două ambulanţe cu medic, o autospecială transport persoane şi victime multiple, o autospecială primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Din primele informaţii, în urma accidentului rutier au rezultat 13 victime, care au primit îngrijiri medicale la faţa locului, trei fiind încarcerate. Şase cetăţeni sunt de cetăţenie ucraineană", au menționat reprezentanții ISU Sălaj.


Șapte victime, conştiente, au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate. Mai exact, patru persoane au fost transportate la UPU Dej, iar trei la UPU Zalău.

Planul roşu de intervenţie a fost dezactivat la ora 5,02.

De asemenea, dintre cele şapte victime transportate la spital, o persoană are dublă cetăţenie româno-panameză, două au dublă cetăţenie româno-ucraineană, una este de naţionalitate ucraineană şi trei sunt de naţionalitate română. 

Citește și: 

Accident rutier cu victime pe DJ 601! Implicați șase adulți și trei copii

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Sălaj Bărbat accidentat mortal de un autoturism

31 Jan 2024 765

Subprefectul Sălajului a decedat după ce un acoperiș a căzut peste el

21 Jun 2022 1503

Patru autoturisme implicate într-un accident rutier în județul Sălaj. Traficul este oprit în zonă

03 Apr 2022 1477

Accident grav în județul Sălaj. Trei persoane, încarcerate

26 Sep 2020 1654

Lider PSD rănit grav într-un eveniment rutier

26 Jan 2020 2572

UPDATE. Tragedie la o trecere la nivel cu calea ferată. O mașină a fost lovită de un tren de călători. Patru tinere au murit pe loc

17 May 2018 4017

Accident rutier în județul Sălaj. Șapte persoane, între care patru copii, au fost rănite

14 Apr 2018 1796