Polaris M Holding Constanța Echipa de control va verifica aceleași platforme, timp de o săptămână! (FOTO)Echipa de control Polaris a fost pe teren și ieri seara, pentru a verifica conținutul recipientelor din cartierele de blocuri. Aceștia au verificat, cu atenție, conținutul celor 22 de platforme pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile, pe care le-au fost verificate și în noaptea precedentă. Din păcate, deșeurile precolectate de populație, de la aceste platforme, au fost integral amestecate și, din nou, pe aceste platforme au fost lipte etichete și nu s-a ridicat niciun container.
 
Timp de o săptămână, echipa de control va verifica aceleași platforme pentru a determina gradul de conștientizare privind colectarea separată și comportamentul populației care depozitează deșeurile la aceste platforme.
 
!!ATENȚIE!! Ce SE DEPOZITEAZĂ în recipientele pentru deșeuri reziduale (recipientele metalice și pubelele negre)?
 
Resturi alimentare (mâncare gătită, carne, ouă, lactate); absorbante, șervețele, scutece, tampoane, hârtie igienică folosită; conținutul sacului de la aspirator; veselă de porțelan/ceramică/ geamuri sparte; excremente ale animalelor de companie.
 
NU SE DEPOZITEAZĂ în containerele metalice și pubelele negre:
 
- Deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, aluminiu, sticlă).
- Deșeuri rezultate din construcții și demolări; pâmânt, nisip, pietriș.
-DEEE (deșeuri DE ECHIPAMENTE electrice, electronice, electrocasnice): aspiratoare, telefon mobil, consolă de jocuri, biguduri electrice, lămpi, mixer, fier de călcat), acumulatori, baterii, anvelope.
-Deșeuri textile.foto: Polaris M Holding Citește și

Angajații Polaris au început verificarea conținutului pubelelor în zona de case. Ce nereguli au fost constatate (GALERIE FOTO)
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Echipele Primăriei Constanța intervin pentru a reduce din efectele ploii și ale ninsorii, agravate de vântul extrem de puternic

26 Nov 2023 615

Constanța, după codul roșu Vergil Chițac „Îi asigur pe constănțeni că toate sesizările lor au ajuns la noi și le vom soluționa!”

19 Nov 2023 1191

UPDATE. Constanța, măturată de furtună și inundații Comandamentul pentru situații de urgență al Primăriei, condus de viceprimarul Rusu! (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Nov 2023 1663

Polaris Holding Studenții de la Ingineria și Protecția Mediului în Industrie-UMC au vizitat stația de sortare și reciclare (FOTO)

31 Oct 2023 570

Polaris M Holding Grupa mijlocie „Raze marine” de la Grădinița PP nr. 6 Constanța a ajuns la stația de sortare și reciclare. Iată ce au învățat (FOTO)

27 Oct 2023 489

Zeci de preșcolari de la Grădinița Nr.44 Program Prelungit Constanța au ecologizat plaja Modern (GALERIE FOTO)

26 Oct 2023 553

Atenție! Urmează amenzile Primăria Constanța a dat peste 300 de avertismente asociațiilor de proprietari și gospodăriilor individuale pentru necolectarea selectivă a gunoiului!

22 Oct 2023 2123

Primăria Constanța a pierdut în procesul în care solicita aproape 40 de milioane de euro de la inculpații din dosarul Polaris!

10 Oct 2023 861

Primăria Constanța, la judecată cu inculpații din dosarul Polaris! Proces cu o miză de aproape 40 de milioane de euro. Pronunțarea, azi

08 Oct 2023 2151

Municipiul Constanta cere aproape 40 de milioane de euro de la inculpații din dosarul Polaris! Judecătorii Curții de Apel, în pronunțare

29 Sep 2023 2849

Polaris M Holdong Precizări importante cu privire la colectarea separată a deșeurilor

21 Sep 2023 719

Știri Constanța azi Echipele Polaris au început verificarea recipientelor în zona de blocuri. 22 de platforme nu au fost colectate (FOTO)

19 Sep 2023 869

Polaris M Holding Constanța Conținutul pubelelor galbene și negre, verificat. Deșeurile reciclabile trebuie să fie separate de cele reziduale

18 Sep 2023 1331

Oficial de la IPJ Constanța Angajat al unei firme de salubritate din Constanța, lovit de o mașină în timpul serviciului. Șoferul băut a fugit de la locul accidentului (FOTO+VIDEO)

17 Sep 2023 3862

Polaris M Holding angajează controlori de calitate pentru Constanța

14 Sep 2023 692