UPDATE Polițista din Constanța, care a murit în urma unei boli necruțătoare, condusă astăzi pe ultimul drum (galerie foto+video)

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța este în doliu. Moartea fulgerătoare a unei polițiste, care a pierdut lupta cu boală necruțătoare, a întristat atât polițiștii, cât și alte persoane cu care a interacționat Mădălina Cojocariu.

Subinspector de poliție Mădălina Cojocariu va fi înmormântată astăzi, începând cu ora 12:00, la cimitirul Palazu Mare.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic.

În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie”, a transmis duminică seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.Mădălina a primit un diagnostic crunt în anul 2018, chiar în ziua în care l-a născut pe băiețelul ei - cancer la colon și metastaze la ficat.

UPDATE: Zeci de persoane, colegi, prieteni și rude s-au adunat la capelă pentru a o conduce pe Mădălina Cojocariu pe ultimul drum. Slujba a început la ora 12.00.

Înmormântarea va avea loc în Palazu Mare.

Totodată, mare parte din conducerea IPJ Constanța se află la slujba de înmormântare.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Lavinia

25 Dec, 2019 21:15

Condimente familiei, Dumnezeu sa le dea putere sa rănească durerea. E crunt. Păcat.Sunt alaturi de familie. Dumnezeu sa o odihnesca

Articole asemanatoare

Tragediile care au îndoliat Armata, Poliţia şi Aviaţia în prag de sărbători Mădălina Cojocariu, din IPJ Constanţa, şi militarii Ionuţ Marinescu şi Marian Valentin Ene ne veghează acum din cer

24 Dec 2019 10546

Doliu în IPJ Constanța! O tânără polițistă s-a stins din viață în urma unei boli nemiloase

22 Dec 2019 12442