Ponton cu jucării de pluș, la Vama Isaccea. Un surâs pe fețele micuților refugiați (GALERIE FOTO+VIDEO)


Podul  de la Vama Isaccea a fost transformat de poliția de frontieră într-o punte a jucăriilor, pentru ca fiecare copil care vine din Ucraina să-și poată lua de acolo o jucărie.


Nu trebuie să uităm  ce bucurii mari poți face prin gesturi mici.



Nimeni nu știe ce își vor mai aminti copiii războiului despre zilele astea, pe unde au trecut și ce au văzut, dar știu precis că va rămâne cu ei toată viața felul în care s-au simțit. 


 

Au venit în Vama Isaccea mulți copii, copii care nu au nici o vină. Copii nevinovați! Aici, îi vom întâmpina cu multe jucării. , a spus Inspectorul principal Andrei Ene, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă. 



Campania Valurile Speranței​

Astfel, și la Isaccea, valurile Dunării aduc cu ele jucării, umplându-le inima de bucurie copiilor care coboară de pe ferry-boat. Dar, valurile Dunării suntem noi, fapt pentru care lansez campania Valurile Speranței, prin care rog toți oamenii cu suflet mare sa doneze din puținul lor, jucării, care ulterior vor fi culese de către copiii care coboară de pe bac.

Copiii, la rândul lor, vor lăsa un mesaj sau un desen colorat pe niște foi de hârtie, iar acele mărturii ale copiilor vor constitui file din istoria noastră, istoria unui popor cu o inima mare.



Oamenii cu suflet mare sunt rugați ia legătura cu inspectorul principal de poliție Andrei Ene, telefon: 0757.067.283. Jucăriile vor fi strânse la sediul Gărzii de Coastă, Aleea Zmeurei nr. 3, Constanta., a mai transmis Garda de Coastă. 


Sursa video: Garda de Coastă 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.