Președintele AUR, George Simion „Proiectul AUR se apropie de reușită! Din ce în ce mai mulți oameni capătă încredere în noi“ (VIDEO)

Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat astăzi candidații pentru alegerile europarlamentare în cadrul primului eveniment regional organizat la Centrul Expozițional Constanța.

Prezent la evenimentul de la Constanța, președintele AUR, George Simion a oferit un interviu pentru ZIUA de Constanța. 

„Din totalul de 44 am avut 33 de candidați aici. Sunt bucuros de alegerea făcută. Invit pe oricine să studieze numele acestor oameni și să vadă că e altceva decât numele acelor pensionari, sinecuri, neveste pe care le trimit partidele politice la Bruxelles. Sunt oameni care vor lucra acolo pentru națiunea română și sunt mândru de ei. De aceea am organizat aceast eveniment pentru ca publicul să-i vadă și Dobrogea să îi cunoască. Unii ne cunosc de 10 ani, alții ne-au descoperit după Parlament. (...) În ultimele două luni au început să vină și mai mulți oameni de calitate. Proiectul AUR se apropie de reușită! Vroiam de la început să găsim mulți oameni de calitate dar era foarte greu pentru că erau neîncrezători. Acum din ce în ce mai mulți oameni capătă încredere. Cel mai mare atu al candidaților de pe lista pentru europarlamentare este CV-ul lor. Este vorba despre meritocrație. Mulți dintre ei nu erau membri de partid. La fel vom face și pentru alegerile locale și parlamentare. Invit toți oamenii capabili care s-au ținut departe de lumea politică pentru că politica este o mizerie. Vreau să luăm 15 din cei 33 de europarlamentari și după ce oamenii vor avea încredere că suntem ceea ce spunem cred că vom duce și mai mulți acolo la nivelul instituțiilor europene pentru că românii au nevoie de apărători“ - a declarat pentru ZIUA de Constanța, președintele AUR, George Simion. Citește și: 

LIVE TEXT ConstanțaAlianța pentru Unirea Românilor prezintă candidații pentru alegerile europarlamentare (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

EXIT POLL. Alegeri 2024 Coaliția PSD-PNL, învingătoare la alegerile europarlamentare! Ar fi primit 54% din voturi

09 Jun 2024 13578

Întrunire festivă de sfârșit de an la AUR Constanța! Va fi prezentată și o evaluare a anului 2023

27 Dec 2023 934

AUR, prima formațiune politică care a prezentat lista candidaţilor pentru Parlamentul European. Cine sunt aceștia?

23 Jul 2023 1797