Președintele PSD, Marcel Ciolacu „România face astăzi un pas uriaș spre independența energetică!“

Sursa foto: Facebook/Marcel CiolacuPreședintele PSD, Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care precizează faptul că România face astăzi un pas uriaș spre una dintre cele mai importante ținte ale sale: independența energetică!

„Salut anunțul făcut de președintele american, Joe Biden, în marja summitului #G7, prin care SUA și alți parteneri multinaționali susțin, cu peste 4 miliarde de dolari, proiectul Reactoarelor Modulare Mici din țara noastră!
Această decizie probează complexitatea și dezvoltarea relației noastre bilaterale atât din punct de vedere strategic, cât și printr-o accelerare fără precedent a dimensiunii economice a parteneriatului nostru.
Proiectul realizat de #Nuclearelectrica- alături de partenerii americani și de consorții din Japonia, Coreea de Sud și Emiratele Arabe Unite- are o însemnătate majoră pentru țara noastră: înseamnă mai multe locuri de muncă, mai multe oportunități pentru #companiile românești și un plus de energie pentru creșterea economică a țării“ - a menționat Marcel Ciolacu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Funding Plan Investment SRL, controlată de Bogdan-Dragoș Marinescu, fost consilier la MIPE, va consulta Primăria Independența (DOCUMENTE)

23 Feb 2024 870

Președintele Klaus Iohannis „Implementarea proiectului SMR în parteneriat cu SUA va permite producția de energie curată și va spori securitatea energetică“

20 May 2023 1098

Ministrul Energiei despre legea offshore „Odată cu începerea investiţiilor în Marea Neagră, România va deveni independentă energetic“

18 May 2022 1109

Litoral Tv Interes pentru zăcămintele din Marea Neagră

03 Sep 2014 1952

Interese imense pentru resursele din Marea Neagră Independenţa energetică a României, în joc!

24 Aug 2014 1906