Primăria Constanța Nu vor funcționa semafoarele în intersecția de la Trocadero. Iată pentru cât timp

Intersecția Trocadero din Constanța. Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
  • Semafoarele din intersecția bulevardul Alexandru Lăpușneanu – Strada Portiței (zona Trocadero) din Constanța vor fi dezactivate în perioada 31 iulie – 04 august 2023.
 
Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Primăria Municipiului Constanța, începând de luni, 31 iulie 2023, până pe data de 04 august 2023, se oprește total sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Portiței pentru cinci zile pentru înlocuirea întregului ansamblu.
 
Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța.
 
Această măsură este necesară conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu.
 
Geometria intesecției va fi reconfigurată, se vor monta stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite.
 

„Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.
 
În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“, a mai precizat sursa citată.

 
Citește și:
 
Garda de Mediu Constanța a amendat firma care realizează lucrări pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Atenție, șoferi! Circulație rutieră restricționată în intersecția Trocadero

07 Oct 2023 1140

Oficial de la IPJ Constanța, despre accidentul de la Casa de Cultură. Un copil a ajuns la spital

11 Mar 2018 3025

UPDATE Accident cu trei maşini în zona Trocadero (galerie foto + video)

20 Apr 2016 4004