Oficial de la Primăria Constanța referitor la mașina care a circulat pe strada Stefan cel Mare, pe pavele (FOTO+VIDEO))

Sursa foto: Captură video/ Primăria Constanța






 
  • Cu referire la imaginile apărute în spațiul public cu privire la un autovehicul care a circulat pe str. Stefan cel Mare pe o zonă cu pavele destinată traficului pietonal, precum și deteriorarea sistemului de irigare a unei casete florale situate în zona Carrefour, Primăria Constanța face precizarea că polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală aveau cunostintă de aceste aspecte încă din ziua săvârșirii faptelor.
 
Astfel, în urma verificărilor efectuate în zonă au surprins pe camerele de supraveghere autovehiculul în cauză.
 
Conform sursei, persoana responsabilă a fost sancționată contravențional cu amenzi în valoare de 2600 lei, conform prevederilor HCL Constanța nr. 77 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța pentru circulația cu autovehiculul pe o zonă amenajate cu pavele destinate traficului pietonal, pentru circulația cu autovehiculul pe o casetă florală, precum și pentru murdărirea domeniului public.
 

„Referitor la distrugerea sistemului de irigare, se vor percepe despăgubiri civile, calculate de serviciile de specialitate ale Primăriei Constanta, în baza documentului de constatare de la momentul savârșirii contravenției.
 
Este important să subliniem că polițiștii locali monitorizează în permanență întreaga rază administrativ-teritorială a municipiului Constanța și iau măsuri împotriva celor care încalcă legislația în vigoare.”, transmite primăria.

 
 

„Apreciem spiritul civic al cetățenilor și îi îndemnăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin normelor legale în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.
 


În situația în care cetățenii dețin date ori alte informații ce pot conduce la identificarea unor persoane ce afectează bunurile publice, acestea pot fi puse la dispoziția polițiștilor locali pe căile de comunicare specificate, urmând a fi întreprinse măsurile ce se impugn”, conchide sursa citată.


Citește și
ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 295

Primăria Constanța a pierdut un proces cu Garda de Mediu! Despre ce este vorba?

03 May 2024 253

Teren în Faleză Nord, recâștigat de Apele Române de la Primăria Constanța! Ce au invocat judecătorii pentru a radia dreptul de proprietate al municipalității (MOTIVARE)

03 May 2024 385

Certificat de urbanism pentru Bimmer Workshop SRL, care edifică un showroom la Constanța

03 May 2024 286

Rezultatul licitației publicat în MO Primăria Constanța a vândut un teren din zona Campus (DOCUMENT)

03 May 2024 479

Licitații publice Cine va păzi obiectivele Primăriei Constanța (DOCUMENT)

03 May 2024 353

Cu acordul Municipalității Un imobil de pe strada Pescăruș din Constanța va fi supraetajat, altul – transformat în parcare de Imobiliaria Tomis SRL

03 May 2024 493

Justiție Constanța Închisoare cu suspendare pentru un tânăr din Constanța prins cu zeci de grame de Cannabis pregătit pentru vânzare

03 May 2024 347

Imobilul edificat de Disan Expert SRL pe strada Maior Șofran din municipiul Constanţa va fi modificat

03 May 2024 355

Cumpărări directe Constanța Drumuri Județene Constanța SA repară DC 69, din comuna Ciobanu, cu 180.000 de euro (DOCUMENT)

03 May 2024 278

Tribunalul i-a admis apelul Eugen Voineagu poate candida la Primăria Constanța

03 May 2024 349

Contestația Emanuelei Dana Gavrilă pentru candidatura la Primăria Constanța, respinsă de magistrați

03 May 2024 282

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vasilicăi Olteanu secretar general UAT la Comuna Siliștea (DOCUMENTE)

02 May 2024 464

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Simonei Elena Radu, consilier achizițiii publice la Comuna Cerchezu (DOCUMENTE)

02 May 2024 452

Licitații Constanța Primăria Comunei Independența vinde mai multe apartamente

02 May 2024 498