Primăria Municipiului Constanţa Delegaţia Forţelor Navale din Turcia, la Constanţa. Ce subiecte s-au adus în discuţie (Galerie foto)

O delegație a Forțelor Navale Române și a Forțelor Navale ale Republicii Turcia a fost primită ieri, 3 septembrie 2019, de Costin Răsăuțeanu, viceprimar al municipiului Constanța, alături de Șenol Ali, subprefectul județului Constanța. 

În cadrul întâlnirii, s-au realizat scurte prezentări ale municipiului și ale județului și s-a discutat despre importanța menținerii și dezvoltării parteneriatului strategic în regiunea Mării Negre, precum și despre relațiile bilaterale excelente, în special în domeniile economic, cultural, educațional, militar și al securității. 

TCG Sancaktar este una din cele mai noi nave aparținând flotei militare turcești care are la bord 263 cadeți ai Colegiului Militar Naval din Republica Turcia.
 
Scopul vizitei la Constanța este efectuarea unui schimb de experiență cu studenții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân" din Constanța și acomodarea tinerilor aspiranți la cariera militară cu manevrele și tehnicile de navigație printr-o serie de exerciții, în comun cu echipajele românești.
 
Următoarele vizite ale navei vor avea loc în porturile din Batumi, Georgia, și Varna, Republica Bulgaria.
 
Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.