Validarea mandatului pe rolul Judecătoriei Constanța Andrei Brighidău va fi consilier local municipal din partea USR

 
Romeo Stavăr - Vergea a demisionat din funcția de consilier local în Consiliul Local Municipal Constanța, începând cu data de 3 ianuarie 2024

Acesta era consilier local din partea USR (PLUS) Constanța. De asemenea, acesta este consul onorific al Republicii Franceze la Constanța.
 
Andrei Brighidău va fi următorul consilier local din partea USR, potrivit liderului de grup și președintelui organizației municipale, Florin Cocargeanu.

Brighidău este manager de agenție de crewing, dar are și profil de investitor imobiliar și a candidat la Consiliul Local din partea USR PLUS la alegerile din 2020, ca reprezentant al formațiunii PLUS.

Potrivit portalului instanțelor judecătorești, Primăria municipiului Constanța a înregistrat dosarul nr.1214/212/2024  care are ca obiect validare mandat consilier.
 
Instanța nu a stabilit deocamdată un termen în dosar.

În 2017, Andrei Brighidău alături de alți doi investitori - Nicolae Lucian și Ionel Bobirnac, au obținut de la Primăria Constanța o autorizație de construire ce prevedea construirea unui imobil în stațiunea Mamaia cu 59 de unități de cazare. Investiția avea termen de finalizare anul 2019.

Un an mai târziu, cei trei au dorit să modifice proiectul prin recompartimentare interior etaj 5 cu reducerea numărului de unităţi de cazare de la 59 la 58“. Blocul va dispune de 29 de locuri de parcare la nivelul parterului. Suprafaţa construită este de 615,32 mp, iar suprafaţa totală desfăşurată, de 5.842,43 mp.



 

Citește și:

Bloc de opt etaje ridicat în zona hotelului Caraiman din Mamaia, modificat

Dispoziție de vacantare a mandatului Romeo Stavăr - Vergea, consilier local USR în CLM Constanța a demisionat
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bloc de opt etaje ridicat în zona hotelului Caraiman din Mamaia, modificat

03 Mar 2018 2155