Protest al Direcției Judetene de Statistică Constanța! Salariații vor bloca activitatea instituției

Astăzi, 11 decembrie 2023, salariații din cadrul Direcției Judetene de Statistică Constanta, in intervalul orar 8-16.30, vor bloca activitatea institutiei, prin refuzul de indeplinire a sarcinilor de serviciu..

Potrivit unui comunicat al DJST, salariatii DJS Constanta împreuna cu toți colegii din directiile teritoriale si sediul central, dovedesc respectul prin muncă, profesionalism, seriozitate și dăruire pentru meseria de statistician și solicită ca și Guvernul României, Parlamentul României, să îi recompenseze corect efortul și munca depusă!

„Spunem stop discriminarii!
Respectati ce v-ati asumat!
Răbdarea noastră a ajuns la limită, munca noastră nu este recunoscută şi apreciată!
Avem şi noi copii care au nevoie de meditaţii, avem şi noi dreptul la o viaţă decentă, la condiţii de muncă decente, la o recompensare corespunzătoare a muncii noastre!
Nu mai acceptăm să fim IGNORAŢI!
 Revendicările salariaţilor DJS Constanta sunt:
1. Stabilirea salariilor de bază ale funcționarilor publici cu funcții de execuție și conducere, precum și ale personalului contractual din cadrul DJS Constanta la nivelul administrației publice centrale.
2. Acordarea majorării salariului de bază cu 15% pentru complexitatea muncii pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul DJS Constanța.
3. Mărirea schemei de personal a DJS Constanța corespunzător volumului de activitate şi deblocarea angajărilor.

Nu vom asigura datele statistice necesare realizării Programului Statistic Naţional şi transmiterii la EUROSTAT!“ - a transmis COLECTIVUL DE SALARIATI AL Directiei Judetene de Statistica  Constanta

Citește și: 

Salariaţii Direcției Județene de Statistică Constanța protestează! Ce nemulțumiri au

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.