Pușcașii marini participă la exercițiul Summer Storm 21

  • „SUMMER STORM 21”: Pușcașii marini gata de debarcare pe litoral prin luptă.

Compania 1 Infanterie Marină din cadrul Regimentului 307 Infanterie Marină este pregătită pentru dislocarea în cadrul exercițiului de antrenament în teren „SUMMER STORM 21” în perioada 07-11.06.2021.

Exercițiul are ca scop creșterea capacității companiei în executarea acțiunilor tactice amfibii și terestre împotriva amenințărilor în zona litorală și lagunară.

Timp de 5 zile, pușcașii marini vor desfășura o gamă variată de activități: planificarea și pregătirea unui raid amfibiu, îmbarcarea personalului și deplasarea de la navă la litoral, debarcarea tactică pe plajă pentru securizarea sectorului debarcare, dar și acțiuni pe elicoptere, acțiuni tactice în mediu urban.

Potrivit Regimentul 307 Infanterie Marină, încă din anul 2010, Regimentul 307 Infanterie Marină ”HERACLEEA” constituie participant în cadrul proiectului de cooperare în domeniul securității regionale la Marea NEAGRĂ, iar cea mai mare parte a activităților cuprinde activități de instrucție specifică individuală / colectivă, trageri cu armamentul de infanterie și exerciții amfibii sau fluviale.



Sursă foto: Facebook/ Regimentul 307 Infanterie Marină
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.