RAJA Constanța Premii atractive la concursul de pictură și desen Apa este Viață – ediția 2024! Doar șapte zile pentru a vă înscrie (FOTO)

 Dragi copii, sunteți la un pas de a intra în posesia unuia dintre cele mai atractive premii oferite în cadrul Concursului de pictură și desen Apa este Viață – ediția 2024!

Nu uitați că mai sunt doar 7 zile pentru a vă înscrie!

Este o oportunitate minunată de a vă exprima creativitatea și de a transmite un mesaj important despre importanța apei în promovarea păcii, transmit reprezentanții RAJA SA. 


Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și să deveniți concurenți cu drepturi depline! Lucrările pot fi realizate prin orice tehnică (ulei, acuarelă, creion, peniță, etc.), sub formă de fotografie sau scanate și însoțite de Declarația de Consimțământ parental. Premiile de interes pentru cea mai tânără generație – laptop-uri, tablete și console, dar și vouchere la librăria Cărturești, își așteaptă noii posesori.

Sunteți eligibili dacă vă încadrați în limita de vârstă 7 – 16 ani, aveți domiciliul în județul Constanța și urmați cursurile unei instituții de învățământ.

Înscrierile se fac pe adresa de email: concurs@rajac.ro, până la data de 27 februarie 2024, iar lucrările vor fi publicate în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA, începând cu data de 05 martie 2024.

Primele 25 de lucrări care vor primi cele mai multe like-uri vor intra în cursa pentru premii!

Regulamentul concursului și Declarația de Consimțământ parental pot fi regăsite aici: https://rajac.ro/concurs-de-pictura-si-desen-apa-este-viata-2024/.


Având în vedere numeroasele clarificări solicitate, menționăm încă o dată prevederile Capitolului 3 din Regulamentul Concursului – Înscrierea în concurs:

3.1 Participantul sau părintele/tutorele/reprezentantul legal al acestuia va trimite un e-mail pe adresa concurs@rajac.ro cu subiectul Concurs Apa este viață, în textul căruia trebuie să menționeze obligatoriu: titlul lucrării, numele și prenumele celui care a realizat-o, vârsta, clasa, școala unde învață și un număr de telefon pentru a putea fi contactat în cazul în care vor fi necesare anumite clarificări sau dacă va fi desemnat câștigător.
3.2 O singură lucrare a participantului va fi atașată în format JPEG/PNG sau PDF. Formatul transmis trebuie să fie de calitate, cu o rezoluție mare, care să pună cât mai bine în valoare lucrarea.
3.3 Nu sunt acceptate lucrările care nu respectă formatul stabilit la pct. 3.2 din Regulament, care sunt fotografiate parțial, cu colțurile îndoite sau cu o formă imprecisă, sau lucrările care au înscrise diferite informații (date despre autor, titlul creației, etc.).

Ținând cont de prevederile enunțate mai sus, vă rugăm să nu mai trimiteți desene cu diverse înscrisuri, inclusiv titlul lucrării!!!

Mult Succes!


Citește și:

RAJA ConstanțaConcursul de pictură și desen “Apa este viață!” 2024. Înscrierile continuă

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța Se oprește apa în Eforie Nord!

12 Apr 2024 451

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în zonele KM 4 și Far din Constanța!

12 Apr 2024 547

RAJA Constanța Se oprește apa în Stațiunile Venus, Jupiter și Cap Aurora!

12 Apr 2024 291

RAJA SA Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța! Vezi dacă ești afectat

11 Apr 2024 1054

În Constanța, în primele trei luni ale acestui an Consumul de apă caldă a fost mult mai redus față de aceeași perioadă a anului trecut. Primarul Chițac o vede ca pe o economie la bugetul local

11 Apr 2024 421

RAJA SA Lucrări de întreținere a rezervorului de apă Constanța Sud. Furnizarea apei potabile va fi sistată în localitatea Lazu

08 Apr 2024 465

RAJA Constanța Se oprește apa în localitatea Lazu pentru operațiuni de întreținere a rezervorului Constanța Sud!

05 Apr 2024 483

RAJA SA a premiat tinerii artiști în cadrul Concursului de Pictură și Desen "Apa este Viață" (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 557

RAJA oprește apa timp de 24 de ore în orașul Mangalia, județul Constanța

03 Apr 2024 545

Lucrări RAJA la Eforie Sud! Se oprește furnizarea apei. Vezi dacă ești afectat

02 Apr 2024 468

RAJA Constanța Se oprește apa pe mai multe străzi din Eforie Sud!

02 Apr 2024 426

RAJA Constanța Se oprește apa în zona industrială a orașului Ovidiu

02 Apr 2024 492

RAJA Constanța Se oprește apa în zonele Centrală și Peninsulară!

01 Apr 2024 736

Atenție, consumatori! 24 de ore fără apă la robinete în orașul Mangalia, județul Constanța!

01 Apr 2024 588

Se oprește apa în zona industrială a orașului Ovidiu pentru lucrări

01 Apr 2024 431