RAJA Constanța Situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei


  • Vremea severă înregistrată la nivelul județului Constanța, cu rafale de vânt care au depășit pragul critic de 100 km/h și viscol puternic, a făcut aproape imposibilă misiunea echipelor care au asigurat permanența, pentru furnizarea apei tuturor consumatorilor în regim continuu.

Vremea severă înregistrată la nivelul județului Constanța, cu rafale de vânt care au depășit pragul critic de 100 km/h și viscol puternic, a făcut aproape imposibilă misiunea echipelor care au asigurat permanența, pentru furnizarea apei tuturor consumatorilor în regim continuu. Trebuie reamintit că avariile apărute la sistemul de alimentare cu energie electrică (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt) nu țin de operativitatea echipelor RAJA, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

„Rugăm utilizatorii afectați de lipsa apei să dea dovadă de înţelegere, pentru că echipele RAJA vor acționa pentru reluarea furnizării de apă, imediat ce vor fi rezolvate problemele survenite la nivelul rețelei electrice”, precizează sursa citată.


Astăzi, 26 noiembrie 2023, ora 12.00, situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei din județul Constanța este următoarea: Biruința, Topraisar, Corbu, Mihail Kogălniceanu (inclusiv aeroportul si zona bazei militare), Oituz, Culmea, Valu lui Traian, Poarta Albă, Murfatlar, Cobadin, Viișoara, Cernavodă, Ștefan cel Mare, Făclia, Saligny, Poiana, General Scărișoreanu, Plopeni, Negru Vodă, Cotu Văii, Pecineaga, Moșneni, Vânători, Istria, Nuntași, Mihai Viteazu, Vadu Oii, Crișan, Siriu, Crucea, Cumpăna, Albești, Nicoale Bălcescu, Deleni, Dulcești, Aliman, Comana, Galeșu, Nazarcea, Eforie Nord, Independența, Viroaga și Ostrov.

Și la nivelul Surselor care alimentează cu apă potabilă orașul Constanța (Palas, Cișmele, Galeșu și Constanța Nord) s-au înregistrat căderi totale de tensiune. În aceste condiții toți consumatorii din mun. Constanța vor rămâne fără apă la robinete în perioada imediat următoare. Având în vedere zona mare deservită și implicit lungimea și diametrul rețelei pentru ca sistemul să intre în presiune și ca toți abonații din Constanța să aibă din nou apă la robinete este nevoie de o perioadă de câteva ore din momentul în care alimentarea cu energie se va face la parametrii optimi.

„Facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924 tasta 3”, a încheiat sursa citată.


Citește și:
RAJA Constanța: Ca urmare a lipsei de energie electrică, orașul Constanța rămâne fără apă potabilă!


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța Se oprește apa în zonele Mamaia, Mamaia Sat și Mamaia Nord!

29 Feb 2024 431

RAJA Constanța Se oprește apa în zonele Mamaia, Mamaia Sat și Mamaia Nord!

28 Feb 2024 627

RAJA Constanța Reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv către consumatorii din localitățile Năvodari, Corbu, Lumina și Sibioara

28 Feb 2024 331

RAJA Constanța Avarie la intersecția strada Soveja cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Iată ce consumatori vor fi afectați de lipsa apei

28 Feb 2024 2643

RAJA Constanța Reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv către consumatorii din Năvodari, Corbu, Lumina și Sibioara

27 Feb 2024 655

RAJA Constanța Consumatorii din zonele Mamaia Sat și Mamaia Nord, fără apă la robinete

26 Feb 2024 520

RAJA Constanța Se oprește apa în zonele Mamaia, Mamaia Sat și Mamaia Nord!

26 Feb 2024 474

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în Năvodari, Corbu, Lumina și Sibioara!

26 Feb 2024 624

Atenție, se sistează furnizarea apei în câteva localități din județul Constanța. Lista zonelor afectate

25 Feb 2024 2262

Patru localități din județul Constanța, fără apă la robinete timp de câteva zile! De ce a fost luată această decizie

25 Feb 2024 1370

RAJA Constanța anunță Se oprește apa în zonele Mamaia, Mamaia Sat și Mamaia Nord

24 Feb 2024 682

CTBus UPDATE. Atenție, călători! Traseul liniei 14, deviat în zona Spitalului Județean Constanța

24 Feb 2024 479

RAJA Constanța Se oprește apa în zonele Coiciu, Tomis III și Dacia!

23 Feb 2024 2432

RAJA Constanța Se oprește apa în zonele Mamaia, Mamaia Sat și Mamaia Nord!

23 Feb 2024 529

Se oprește apa în Năvodari, Corbu, Lumina și Sibioara pentru lucrări la rețeaua de apă

22 Feb 2024 522