RAJA SA a premiat tinerii artiști în cadrul Concursului de Pictură și Desen "Apa este Viață" (GALERIE FOTO)

Sursa galeriei foto: SC RAJA SAConcursul de pictură și desen Apa este Viață! a reunit și de această dată, într-un spațiu virtual plin de culoare și imaginație, sute de copii și tineri talentați.

La sediul companiei RAJA SA a avut loc ieri, 03 aprilie 2024, ceremonia de premiere a participanților la Concursul de Pictură și Desen Apa este Viață! - 2024, un eveniment devenit deja tradițional cu ocazia Zilei Mondiale a Apei.

„Fericire, emoție, speranță, sunt doar câteva cuvinte din amalgamul de trăiri simțite pe parcursul decernării premiilor! Pe scurt, am stat față în față cu viitorul, care sună bine!!! Tema propusă anul acesta de ONU - APA PENTRU PACE, a fost reflectată în fiecare ilustrație prezentată de către elevi. Am cunoscut creatorii unor lucrări unice, care au reușit să transmită prin originalitatea lor mesaje puternice, speranță, determinare și implicare în lupta pentru menținerea păcii pe pământ, încurajând un comportament responsabil față de apa noastră comună și față de lumea în care trăim.
Acțiunea nu a fost doar o celebrare a talentului și creativității, ci și un moment de reflectare asupra angajamentului nostru comun față de mediul înconjurător și de nevoia de a proteja și conserva resursele naturale pentru generațiile viitoare“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

 Copiii au fost însoțiți de părinți, bunici, frați și prieteni, toți mândri de realizările micilor artiști și dornici să împărtășească experiențele și peripețiile din cadrul competiției. Tinerii au fost profund impresionați de faptul că au fost selectați dintre atâția alți concurenți talentați, recunoscând astfel efortul și dedicarea tuturor participanților și organizatorilor în acest eveniment remarcabil. Fiecare cuvânt de mulțumire a fost însoțit de zâmbete largi și de ochi strălucitori, ce au reflectat satisfacția copiilor față de recunoașterea valorii lor în cadrul competiției. Aceștia au apreciat importanța și impactul pe care participarea la un astfel de concurs le-a avut în dezvoltarea lor artistică și personală.

Premiile au fost oferite de directorul general al societății, Aurel Presură, care a apreciat energia pozitivă de nedescris pe care cei mici o emană: “Mi-am amintit că și copiii mei când veneam obosit și îmi arătau desenele lor îmi trecea imediat oboseala. Mă bucur să simt din nou această energie pozitivă, care îmi dă încredere în viitor. Dacă ,,astăzi” prin creațiile lor au  demonstrat că se implică și că le pasă, noi ceilalți, avem certitudinea că  vom avea un  ,,mâine"  mai sigur! La RAJA copiii sunt oricând bineveniți. Vă așteptăm în vizită la noi să aflați mai multe despre apa potabilă, să descoperiți eforturile care se fac permanent, dar și câtă tehnologie se folosește pentru a aduce apa la robinet”.

Pentru fiecare categorie de vârstă au fost acordate câte trei premii și câte 3 mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă astfel: locurile I – laptopuri, locurile II – tablete, locurile III – console Nintendo, mențiuni – vouchere la librăria Cărturești. Ca în fiecare an,  RAJA SA a oferit și câte o mențiune specială.

„Dorim să subliniem faptul că, în ochii noștri, toți copiii care au participat sunt câștigători. Efortul, creativitatea și dedicarea lor sunt demne de toată admirația!
Chiar dacă nu toți participanții au fost premiați, vrem să îi asigurăm că fiecare efort contează și că vor avea mereu șansa de a fi recunoscuți pentru talentul lor în viitoarele concursuri. Juriul nostru a avut o misiune extraordinar de dificilă în a decide care lucrări vor fi premiate, ținând cont de numeroși factori implicați. În afară de creațiile votate de către public, care au fost ulterior supuse jurizării, am avut ocazia să apreciem multe alte materiale artistice care, în mod absolut meritat, ar fi putut fi premiate. Fiecare detaliu și fiecare nuanță reflectă pasiunea și devotamentul copiilor pentru tema concursului și pentru artă în general. Din păcate, numărul limitat de premii nu a permis să recompensăm toate desenele și picturile extraordinare care ne-au impresionat.
Îi felicităm pe toți participanții și ne exprimăm recunoștința față de efortul lor și față de sprijinul tuturor celor implicați, părinți, profesori, prieteni, care au susținut și încurajat prezența copiilor pentru promovarea valorilor ecologice și artistice7 - au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Reamintim câștigătorii concursului Apa este viață! – ediția 2024, pentru ambele categorii de vârstă:
• Locul I – Panainte Sara Ștefania - 8 ani/Dragulin Dragoș Marius - 15 ani
• Locul II – Ștefănescu Andreea Camelia - 8 ani/Bobe Ioana Alina - 15 ani
• Locul III – Glonț Ștefania Beatrice - 11 ani/Pocora Iustinian - 13 ani
• Mențiune 1 – Nițu Andy - 10 ani/Ioniță Mirela Petruța - 14 ani
• Mențiune 2 – Simionescu Sorana Ilinca - 11 ani/Vecerdea Ariana Maria
• Mențiune 3 – Banu Daria Alessia -10 ani/Amzu Antonia Teodora - 13 ani
• Mențiune specială – Ulmeanu David Andrei - 10 ani/Mangoianu Sara Maria - 12 ani

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 

Citește și: 

RAJA Constanța anunță câștigătorii Concursului „Apa este Viață 2024” (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța „Fanfara Muzica Apelor vă invită la sărbătorirea Constanței!”

17 May 2024 407

RAJA Constanța Avarie la intersecția străzii Turda cu bulevardul Mamaia din municipiul Constanța!

17 May 2024 579

RAJA Constanța S-a reluat furnizarea apei în Agigea, Lazu și Eforie Nord

15 May 2024 337

Imagini de la punctele de lucru RAJA Constanța. Lucrare programată în Agigea, Lazu și Eforie Nord (FOTO)

14 May 2024 496

RAJA SA Se oprește apa în localitățile Agigea, Lazu și Eforie Nord, județul Constanța

13 May 2024 492

RAJA Constanța Consumatorii din Lazu, Agigea și Eforie Nord rămân fără apă la robinete

12 May 2024 816

RAJA Constanța Consumatorii din stațiunile Neptun și Olimp, fără apă la robinete

12 May 2024 393

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în Stațiunile Neptun și Olimp!

10 May 2024 516

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în localitățile Agigea, Lazu și Eforie Nord!

10 May 2024 541

RAJA Constanța Consumatorii din Agigea, Lazu și Eforie Nord rămân fără apă la robinete

09 May 2024 608

RAJA Constanța Se oprește apa în Agigea, Lazu și Eforie Nord! Iată perioada

08 May 2024 1919

RAJA Constanța Presiuni scăzute în Năvodari, Lumina și Corbu!

05 May 2024 573

RAJA anunță furnizarea apei cu presiune scăzută în Lumina, Corbu și Năvodari, județul Constanța

04 May 2024 1282

RAJA Constanța Casieriile, închise de 1 Mai și perioada sărbătorilor Pascale. Vezi cum poți plăti

29 Apr 2024 451

RAJA Constanța Consumatorii din Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus rămân fără apă la robinete

28 Apr 2024 2567