Recomandările jandarmilor din Tulcea pentru desfășurarea în siguranță a evenimentelor cultural-artistice, dar și sportive din acest weekend

Sursă foto: IJJ Tulcea
  • Jandarmii tulceni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână atât în județ, cât și în municipiul Tulcea, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță.
 
Jandarmii tulceni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână atât în județ, cât și în municipiul Tulcea, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță, transmite un comunicat din partea Inspecoratului de Jandarmi Județean Tulcea.
 
Începând de mâine, 8 septembrie 2023, timp de două zile, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Sărbătoarea Borșului de Pește din Delta Dunării - Crișan.
 
Jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că  toate activitățile dedicate acestui eveniment se vor desfășura în condiții de siguranță pentru participanți. Recomandăm cetățenilor să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să respecte recomandările organizatorilor.
 
De asemenea, începând de mâine, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Festivalul Ivan Patzaichin - Rowmania 2023. Evenimentul va debuta în municipiul Tulcea, cu inaugurarea memorialului dedicat marelui campion și continuă cu spectacole artistice pe faleza orașului și lansarea traseului  „Delta lui Ivan”, parcurs de caravana „Apele Unite ale României” între Tulcea și Mila 23, în perioada 10 - 12 septembrie.
 
În localitatea Rândunica, se va organiza mâine,  Ziua Satului, iar forțele de ordine se vor asigura că spectacolele artistice și activitățile se vor desfășura fără incidente.
 
Sâmbătă, în orașul Babadag, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele ACS Hamangia Baia – CSM Râmnicu Sărat, astfel reamintim participanților că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.
 
În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale sau aveți nevoie de sprijin, vă reamintim că puteți sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Activitățile preventive ale polițiștilor din Constanța

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Tulcea Scandal între elevi, aplanat de jandarmi. O minoră de 14 ani agresată

16 Nov 2023 616

Bilanțul jandarmilor tulceni, în primele nouă luni ale anului

13 Oct 2023 538

IJJ Tulcea Voluntarii din Tulcea au dus ieri Ștafeta Veteranilor Invictus la Galați

11 Oct 2023 503

Ștafeta Veteranilor Invictus a ajuns în această seară la Tulcea

07 Oct 2023 609

Ofițerii din cadrul Cursului Superior Internațional, în vizită la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea (GALERIE FOTO)

07 Oct 2023 703

Substanțe interzise găsite de jandarmii tulceni asupra unui bărbat

02 Oct 2023 540

IJJ Tulcea Jandarmul Sorin Andrici a urcat România pe locul I la Ultramaraton 24H Belgrad (FOTO)

25 Sep 2023 498

Jandarmii din Tulcea s-au alăturat celorlalți voluntari de „Ziua Curățeniei Naționale" (FOTO)

16 Sep 2023 582

Tulcea Începe Festivalul Internațional de Folclor „Peștișorul de Aur”. Jandarmii asigură măsurile de ordine

08 Aug 2023 2134

Avansări în grad ale jandarmilor din Tulcea! Câți oameni ai legii au fost promovați?

01 Aug 2023 589

Cine este prima femeie comandant de pluton din istoria Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea

01 Aug 2023 683

Festivalul „Delta Waves Fest“ din Tulcea, supravegheat de jandarmi! Recomandările forțelor de ordine pe durata evenimentului

27 Jul 2023 700

Județul Tulcea Se va desfășura competiția sportivă Delta Triathlon 2023!

07 Jul 2023 717

Scandal într-un apartament din Tulcea! O femeie s-a ascuns în baie și a cerut ajutorul jandarmilor

29 Jun 2023 745

IJJ Tulcea Consumul de alcool în spațiul public și tulburarea liniștii publice, printre faptele sancționate de oamenii legii

26 Jun 2023 783