Recomandările jandarmilor din Tulcea pentru desfășurarea în siguranță a evenimentelor cultural-artistice, dar și sportive din acest weekend

Sursă foto: IJJ Tulcea
  • Jandarmii tulceni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână atât în județ, cât și în municipiul Tulcea, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță.
 
Jandarmii tulceni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână atât în județ, cât și în municipiul Tulcea, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță, transmite un comunicat din partea Inspecoratului de Jandarmi Județean Tulcea.
 
Începând de mâine, 8 septembrie 2023, timp de două zile, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Sărbătoarea Borșului de Pește din Delta Dunării - Crișan.
 
Jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că  toate activitățile dedicate acestui eveniment se vor desfășura în condiții de siguranță pentru participanți. Recomandăm cetățenilor să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să respecte recomandările organizatorilor.
 
De asemenea, începând de mâine, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Festivalul Ivan Patzaichin - Rowmania 2023. Evenimentul va debuta în municipiul Tulcea, cu inaugurarea memorialului dedicat marelui campion și continuă cu spectacole artistice pe faleza orașului și lansarea traseului  „Delta lui Ivan”, parcurs de caravana „Apele Unite ale României” între Tulcea și Mila 23, în perioada 10 - 12 septembrie.
 
În localitatea Rândunica, se va organiza mâine,  Ziua Satului, iar forțele de ordine se vor asigura că spectacolele artistice și activitățile se vor desfășura fără incidente.
 
Sâmbătă, în orașul Babadag, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele ACS Hamangia Baia – CSM Râmnicu Sărat, astfel reamintim participanților că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.
 
În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale sau aveți nevoie de sprijin, vă reamintim că puteți sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Activitățile preventive ale polițiștilor din Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jandarmii din Tulcea, în dispozitiv, în seara de Înviere și în minivacanța de 1 Mai

30 Apr 2024 597

Tulcea De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor

26 Apr 2024 409

Tulcea Jandarmii, în vizită la Școala nr. 12 – au fost aduși și câinii de serviciu

25 Apr 2024 434

Tulcea Amenzi de mii de lei, aplicate de Jandarmi! Consumul de alcool și înjuratul în public, printre cele mai taxate gesturi

22 Apr 2024 426

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, aur, argint și personal best record la Festivalul Internațional de Ultramaraton Venice-Italia

15 Apr 2024 431

Sancțiuni aplicate de jandarmii tulceni la sfârșit de săptămână

08 Apr 2024 453

Acțiuni ale jandarmilor la școli din județul Tulcea (GALERIE FOTO)

05 Apr 2024 549

IJJ Tulcea Ai auzit de noua aplicație eDAC? Iată ce reprezintă și cum va fi folosită de jandarmi

05 Apr 2024 578

Ziua Jandarmeriei Române, marcată la Tulcea (GALERIE FOTO)

30 Mar 2024 727

Jandarmii din Tulcea, solicitați în acest sfârșit de săptămână. Intervențiile acestora

25 Mar 2024 436

La Tulcea A umplut coșul de cumpărături cu produse de pe raft și a vrut să plece fără să achite

22 Mar 2024 466

Misiunile jandarmilor din Tulcea, la sfârșit de săptămână

11 Mar 2024 447

Angajații MAI au oferit surprize doamnelor de 8 Martie la Tulcea (GALERIE FOTO)

08 Mar 2024 485

Tulcea Bărbat din judeţul Constanţa cercetat după ce a huiduit în timpul ceremonialului organizat de Ziua Unirii Principatelor Române

24 Jan 2024 709

Jandarmeria Tulcea asigură măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările organizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române

23 Jan 2024 653