Remada Codin Cris SRL. Administrator nou al societății. A închis un punct de lucru din Constanța

foto: Pexels
Codin Mariana, asociatul unic al societății  Remada Codin Cris SRL a decis numirea în funcția de administrator a lui Codin Benone,, numit pe o perioadă limitată – 50 ani, cu puteri depline şi nelimitate. 

Administrarea societăţii este asigurată de cei doi administratori împreună sau separat cu mandat pe perioadă limitată - 50 ani cu puteri depline şi nelimitate.

S-a mai decis și modificarea obiectului principal de activitate cu: 561 – Restaurante cu 5610 – Restaurante.

O altă decizie vizează închiderea punctului de lucru din municipiul Constanţa, Piaţa Agroalimentară, KM 4-5, Spaţiul L, dar și  renunțarea la la certificatul constatator de la terţi. 

Se va deschide însă  un punct de lucru în localitatea Eforie Nord, Bd. Republicii nr. 16, teren intravilan (curţiconstrucţii), suprafaţă - 152 mp, judeţul Constanţa.

Se autorizează la punctul de lucru, următoarele coduri CAEN: 1071 - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie; 1072 - Fabricarea biscuiţilor şi pişcoturilor; fabricarea prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie; 4711 - Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun; 4724 - Comerţ cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie şi produselor zaharoase, în magazine specializate; 4781 - Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe; 5210 – Depozitări; 5610 – Restaurante.

Potrivit docuentului publicat în Monitorul Oficial, se renunţă la celelalte coduri CAEN.




Despre Remada Codin Cris SRL


Firma a fost înființată la data de 8 septembrie 2020. Aceasta are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul prin standuri, chioșcuri și piețe al altor produse. 

Sediul social al Remada Codin Cris SRL este  pe strada Hortensiei, Nr. 1, Eforie Nord, Județ Constanța.  

Potrivit platformei Termene.ro, consultată la data de 24 iunie 2023, societatea Remada Codin Cris SRL a înregistrat o pierdere de -1.634 în anul 2022. 

Așa cum arată cea mai recentă decizie publictă în Monitorul oficial, societatea are doi administratori: Codin Mariana și Codin Benone. 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:


Firme Constanța
Meva Finance Consulting și-a mutat sediul social în Năvodari

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.