Rețele Electrice Dobrogea Situația actualizată a alimentării cu energie electrică. Sute de de linii de medie tensiune afectate

foto: Rețele Electrice DobrogeaAlimentarea cu energie electrică în județele Ialomița, Călărași, Tulcea și Constanța continuă să fie afectată din cauza condițiilor meteorologice - cod roșu de viscol puternic, cu rafale ale vântului de peste 95-100 km/h, ninsoare abundentă și vizibilitate redusă spre zero.

Potrivit unei informări din partea Rețele Electrice Dobrogea, echipele de intervenție ale companiei Rețele Electrice Dobrogea și ale contractorilor lucrează pentru restabilirea alimentării cu energie electrică. În urma eforturilor acestora,  în ultimele două ore au fost realimentați aproximativ 30.000 de clienți din județele Ialomița, Călărași și parțial Constanța.

Efective suplimentare de tehnicieni au fost transferate de la regiunea Muntenia precum și de la regiunea Banat, pentru a sprijini eforturile colegilor din județele afectate. Întrucât condițiile meteo continuă să fie severe, iar accesul în multe zone este blocat, din cauza drumurilor închise, intervențiile sunt mult îngreunate. Acordăm prioritate alimentării consumatorilor cu activități critice.

Situația alimentării cu energie electrică este una dinamică, la ora 16:00 alimentarea era întreruptă în 187 de localități, pentru circa 220.000 de clienți, în special în județele Constanța, Călărași și Tulcea. Un număr de 275 de linii de medie tensiune sunt afectate.

În prezent înregistrăm un număr mare de apeluri simultane în call-center, ceea ce duce la o întârziere în preluarea individuală a apelurilor. Asigurăm clienții că echipele vor interveni pentru remedierea avariilor de îndată ce condițiile meteorologice și starea drumurilor vor permite.

În acele zone în care rețeaua permite (a fost pusă în siguranță), vor fi conectate grupuri electrogene ale companiei, ale firmelor contractoare, precum și grupuri puse la dispoziție de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), căruia îi multumim pentru tot sprijinul acordat.

Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale pentru a identifica și repara defectele provocate de vreme, iar echipele vor rămâne pe teren până la reluarea alimentării pentru toți clienții afectați, mai punctează sursa citată. 



Citește și:

Situația actualizată pe drumurile din Constanța și Tulcea. Porturi închise și trenuri anulate

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Lucrări programate Rețele Electrice Dobrogea. Iată ce consumatori vor rămâne fără curent electric în perioada următoare

26 Apr 2024 327

Întreruperi de curent în Constanța Cine este vizat de lucrările Rețele Electrice Dobrogea, vineri?

25 Apr 2024 589

Unde se întrerupe furnizarea energiei electrice în județul Constanța, în perioada următoare. Lista zonelor afectate

24 Apr 2024 443

Întreruperi de curent în Constanța Cine este vizat de lucrările Rețele Electrice Dobrogea, miercuri?

24 Apr 2024 524

Întreruperi de curent în Constanța Cine este vizat de lucrările Rețele Electrice Dobrogea, marți?

22 Apr 2024 894

Unde se întrerupe furnizarea energiei electrice în județul Constanța, luni. Lista zonelor afectate

21 Apr 2024 2322

Întreruperi de curent în Constanța Cine este vizat de lucrările Rețele Electrice Dobrogea, luni?

21 Apr 2024 3594

Ședință CJ Constanța Emiterea acordului CJ Constanța pentru SC Rețele Electrice Dobrogea SA, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 467

Localitățile Constanța, Movilița, Eforie Sud, Năvodari și Vadu Oii, fără energie electrică vineri. Vezi dacă ești afectat

18 Apr 2024 746

Se întrerupe furnizarea energiei în perioada următoare în mai multe localități din județul Constanța. Vezi dacă ești afectat

18 Apr 2024 1651

Întreruperi de curent în Constanța Cine este vizat de lucrările Rețele Electrice Dobrogea, joi?

18 Apr 2024 698

Întreruperi de curent în Constanța Cine este vizat de lucrările Rețele Electrice Dobrogea, miercuri?

16 Apr 2024 792

Rețele Electrice Dobrogea Cine va fi afectat de întreruperile de curent în Constanța, în perioada următoare? Lista completă

16 Apr 2024 817

Se întrerupe furnizarea energiei marți, 16 aprilie, în municipiul Constanța și în Eforie Sud. Vezi dacă ești afectat

15 Apr 2024 985

Rețele Electrice Dobrogea Programul întreruperilor de curent pentru 15 aprilie. Ce consumatori sunt afectați?

13 Apr 2024 928