Actualitate

Am întrebat-o dacă ne spionează Ruptură în PSD. Scandal la Neptun. Gabriela Firea cere demiterea ministrului de Interne. Firea l-a criticat şi pe Dragnea

Şedinţă tensionată la PSD. Gabriela Firea a explodat în timpul ședinței CEx al PSD. Primarul Capitalei a cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne ca urmare a violenţelor de la mitingul din 10 august, ea acuzând-o pe Dan de premeditarea violenţelor. A urmat şi replica ministrului Carmen Dan.


Gabriela Firea i-a adus acuzaţii grave lui Carmen Dan, relatând că aceasta a venit cu mesaje printate cu discuţii între prefectul Capitalei Speranţa Cliseru şi secretari de stat în MAI. Firea a spus că ministrul de Interne are o problemă personală cu ea şi cu Speranţa Cliseru, pe care a jignit-o. 

„Acum este o altă problemă, că doamna ministru nu a răspuns deloc celor spuse de mine. A venit cu nişte xeroxuri, discuţii pe whatsapp între doamna prefect şi un domn secretar de stat, mesaje printate, nişte discuţii personale către doamna prefect şi domni din Ministerul de Interne, discuţii despre proteste, acţiuni. Am întrebat-o dacă ne spionează, dacă ne ascultă convorbirile, dacă ştie ce vorbim prin mesaje, pentru că nu mi se pare normal ca în CEx să vii ca argumentaţie cu tot felul de aspecte derizorii, aspecte personale, mesaje printate de pe Whatsapp, nişte discuţii personale. I-am spus că nu este normal să discutăm în cel mai important for politic aceste lucruri. Are o problemă personală cu mine şi cu doamna prefect, a jignit-o, a făcut atacuri directe la competenţele sale profesionale, ale doamnei prefect (...)”, a spus Firea.​
 

În sprijinul primarului Capitalei a sărit şi liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan.


Potrivit unor surse citate de România TV este posibil ca în şedinţa de la Neptun să se voteze retragerea sprijinului politic pentru Carmen Dan.
 
De altfel, Gabriela Firea declarase înaintea şedinţei că există grupuri de lucru interministeriale care lucrează de prea mult timp pentru a găsi soluţii pentru unele probleme cu care se confruntă România, soluţii care sunt evidente.
 

"Poate ar fi bine ca acele grupuri de lucru să nu se mai facă că lucrează, ci chiar să lucreze”, a declarat Gabriela Firea.


Firea l-a criticat dur şi pe Liviu Dragnea că în ultima perioadă se consultă numai cu Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, Claudiu Manda, senator și șef al Comisiei de verificare a SRI și cu Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, informează România TV.

Sursa foto: Agerpres
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patriarhul Daniel va primi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei

31 Jan 2019 388

Patriarhul Daniel, propus pentru titlul de cetăţean de onoare al Capitalei

25 Jan 2019 220

Probleme de sănătate pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea. Ce mesaj a transmis edilul

13 Jan 2019 494

Proiect privind gratuitatea transportului în comun pentru toţi bucureştenii. Când ar putea intra în vigoare și ce a declarat primarul Gabriela Firea

12 Dec 2018 304

Gabriela Firea a demisionat din funcţia de președinte interimar PSD București

19 Nov 2018 429

Primarul Gabriela Firea susține că greva generală de la metrou anunţată pentru săptămâna viitoare ar putea bloca Bucureştiul

18 Nov 2018 383

Gabriela Firea îl acuză pe Liviu Dragnea de abuz de putere şi îl numeşte "dictator". Ce a declarat primarul Capitalei

12 Nov 2018 412

Revista presei locale

12 Nov 2018 436

Mesajul PSD Constanţa cu privire la declaraţiile Gabrielei Firea

11 Nov 2018 547

Gabriela Firea atac la şeful PSD. Ce spune primarul general al Capitalei despre Liviu Dragnea

10 Nov 2018 917

S-a decis data la care va avea ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Ce au decis liderii partidului

03 Nov 2018 463

Sute de angajaţi ai instituţiilor din subordinea Primăriei Capitalei, mobilizaţi la exerciţiului Seism 2018

13 Oct 2018 499

Braşov Primarul Decebal Făgădău a semnat actul constitutiv și statutul Asociaţiei „Axa de Dezvoltare Braşov-Bucureşti-Constanţa” (galerie foto)

26 Sep 2018 760

​Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a opus excluderii din partid a Gabrielei Firea

21 Sep 2018 348

Excluderea Gabrielei Firea din PSD propusă în cadrul şedinţei Comitetului Executiv

21 Sep 2018 342