S-a înființat Eforie Online SRL! Fondator și administrator, un fost candidat la Primăria Eforie, fost consilier local în oraș (DOCUMENTE)

Primăria Orașului Eforie
  • Activitatea principală a noii societăți este reprezentată de facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.
  • Capitalul social este de 200 de lei, integral vărsat, fondator și administrator fiind Ionuț Virgil Anghel.
  • Ionuț Virgil Anghel a fost consilier local în Eforie, din  partea PNL, iar în 2020 acesta a candidat pentru Consiliul Local Eforie, dar și pentru scaunul de primar al orașului din partea PMP.
  • De asemenea, în 2016 și 2020, acesta a candidat și pentru Consiliul Județean Constanța.
Ionuț Virgil Anghel, fost consilier local din partea PNL în Eforie și, totodată, candidat la funcția de primar al orașului, la alegerile locale din 2020, din partea PMP, a înființat recent firma Eforie Online SRL.
 
Informațiile privind înființarea societății au fost publicate în Monitorul Oficial al României nr. 1466 din 29 martie 2023.
 
Potrivit informațiilor publice, firma are sediul social în Eforie, strada Egretei nr. 1-3, lot 1, C1, cameră tehnică, etaj 1, județul Constanța.
 
Activitatea principală a noii societăți este reprezentată de facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.
 
Capitalul social este de 200 de lei, integral vărsat, fondator și administrator fiind Ionuț Virgil Anghel.
 
Despre Ionuț Virgil Anghel
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la zi, numele lui Ionuț Virgil Anghel figurează în Anghel E. Ionuț Virgil Întreprindere Individuală, în nou înființata Eforie Online SRL, dar și în societatea radiată Pellin Holding Constanța.
 
Așa cum am arătat anterior, Ionuț Virgil Anghel a fost consilier local în Eforie, din  partea PNL, iar în 2020 acesta a candidat pentru Consiliul Local Eforie, dar și pentru scaunul de primar al orașului din partea PMP.
 

De asemenea, în 2016 și 2020, acesta a candidat și pentru Consiliul Județean Constanța.
 
Declarațiile din 2012

 
Potrivit celor mai vechi declarații de avere disponibile pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, Ionuț Virgil Anghel a candidat pentru o funcție publică în Eforie încă din anul 2012.
 
La momentul respectiv, declarațiile de avere și de interese erau completate din funcția de director al SC Junkers Advertising SRL.
 
De asemenea, declarația de interese din 2012 consemna calitățile sale de vicepreședinte al BPL al PDL Eforie și, respectiv, secretar executiv al BPJ al PDL Constanța.
 
În declarația de avere completată în aceeași perioadă, politicianul preciza că deține împreună cu Florica Anghel două terenuri intravilane, unul în Eforie Nord, în suprafață de 495 mp, cumpărat în 2005, iar al doilea, de 300 mp, în Constanța, cumpărat în 2006.
 
Cei doi dețineau și câte o casă în Eforie Nord și, respectiv în Constanța, prima având 320 mp și fiind construită în 2006, iar cea din Constanța având 130 mp și fiind cumpărată în 2006.
 
Bunurile mobile de la acea dată erau reprezentate de o remorcă Pongrats fabricată în 2007, dar și un scuter Zhejiang, fabricat în 2008, ambele bunuri fiind cumpărate.
 
 În calitate de director tehnic al Junkers Advertising, Ionuț Virgil Anghel realizase un venit anual de 10.800 de lei, sumă căreia i se adăugau 3.000 de lei din închirierea unui imobil.
 
Declarațiile din 2014
 
Următoarele declarații de avere și interese ale lui Ionuț Virgil Anghel disponibile pe site-ul ANI sunt completate în 2014, fiind completate în calitate de consilier local în Eforie, director al Jurnkers Advertising.
 
În declarația de interese sunt menționate calitățile politice de secretar executiv al BPJ al PDL Constanța și, respectiv, președinte al BPL al PDL Eforie.
 
Bunurile imobile au rămas aceleași ca în declarația din 2012, dar bunurilor mobile li s-au adăugat un autoturism Land Rover fabricat în 2008 și un Mercedes Smart fabricat în 2000, ambele bunuri fiind cumpărate.
 
Venitul anual al lui Ionuț Virgil Anghel s-a ridicat atunci la 14.400 de lei (director tehnic al Junkers Advertising), 4.499 de lei (CL Eforie) și 4.000 de lei (închirieri).
 
Declarațiile din 2015
 
În 2015, declarația de interese a lui Ionuț Virgil Anghel (completată ca director tehnic al Junkers Advertising și consilier local) îl menționa drept secretar executiv al BPJ – PDL Constanța, președinte BPL – PDL Eforie, copreședinte PNL – BPL Eforie și membru CJEx al PNL Constanța.
 
Declarația de avere din aceeași perioadă consemna aceleași bunuri imobile și mobile, nemaifiind menționat autoturismul Land Rover.
 
Venitul anual al consilierului local se ridicase la 15.200 de lei (director tehnic al Junkers Advertising), 3.773 de lei (consilier local) și 6.000 de lei (închirieri).
 
Declarațiile din 2016
 
În declarația de interese a consilierului local completată în 2016, este menționată Întreprinderea Individuală Anghel E. Ionuț Virgil, dar și calitatea politică de membru în Consiliul Județean Executiv al PNL Constanța și, respectiv, copreședinte BPL al PNL Eforie.
 
În declarația de avere din 2016 apare și un teren intravilan de 120 mp, în Eforie Nord, luat în concesiune în 2015, împreună cu Florica Anghel.
 
De asemenea, bunurilor mobile au rămas aceleași ca în declarația din 2015, dar, în continuare, este menționat autoturismul Land Rover, vândut în 2015 de Florica Anghel pentru 6.200 de euro.
 
Venitul anual al consilierului local se ridicase la 10.000 de lei (director tehnic al Junkers Metal SRL), 4.600 de lei (consilier local) și 21.907 lei (prin II Anghel E. Ionuț Virgil – închiriere).
 
De asemenea, în anul 2016, Ionuț Virgil Anghel a candidat și pentru un post de consilier județean, din partea PNL.
 
Declarațiile din 2017
 
În 2017, Ionuț Virgil Anghel a completat declarații de avere și de interese în calitate de consilier local în CL Eforie.
 
În declarația de interese este menționată întreprinderea individuală, dar și calitatea de consilier local în CL Eforie.
 
În declarația de avere, sunt menționate aceleași bunuri imobile și mobile ca în declarația din 2016, venitul anual ridicându-se la 14.000 de lei (de la SC Astoria Smile SRL - aflată sub incidența Legii 85/2014, unde asociat unic și administrator este Dincu Elena-Camelia din Agigea), 4.950 de lei (CL Eforie) și 15.000 de lei (închirieri II Anghel E. Ionuț Virgil).
 
Declarațiile din 2018
 
În 2018, interesele au rămas aceleași ca în 2017, iar în declarația de avere nu mai este menționat scuterul.
 
Venitul anual s-a ridicat la 14.000 de lei (SC Astoria Smile SRL), 5.172 de lei (CL Eforie) și 37.777 de lei (închirieri – II Anghel E. Ionuț Virgil).
 
Declarațiile din 2019
 
În 2019, declarația de interese cuprinde mențiunile de consilier local în Eforie și cea de membru al PNL Eforie, alături de cele legate de II Anghel E. Ionuț Virgil.
 
Declarația de avere cuprinde în plus un teren intravilan de 895 mp, în Eforie Nord, cumpărat de Ionuț Anghel în 2019, iar la capitolul bunuri mobile sunt menționate remorca și un scuter Aprilia fabricat în 2007.
 
În continuare, a fost menționată vânzarea unui autoturism, pe 11 ianuarie 2019, către SC Tuani SRL pentru 22.000 de lei, dar și a unui apartament moștenit, către Cralef Mariana, pentru 70.000 de euro, în data de 13 ianuarie 2019.
 
Veniturile anuale s-au ridicat la 14.000 de lei de la SC Astoria Smile SRL, 7.444 de lei de la CL Eforie și 51.018 lei (închirieri și publicitate online – Anghel E. Ionuț Virgil – acesta administrează pagina www.eforieonline.ro).
 
Declarațiile din 2020
 
În 2020, Ionuț Virgil Anghel, consilier local în Eforie, și-a completat declarația de interese și pe cea de avere în calitate de administrator al Anghel E. Ionuț Virgil II.
 
În cea de interese, acesta menționa întreprinderea individuală, dar și calitatea de membru al PMP Organizația Eforie.
 
În declarația de avere, consilierul menționa aceleași terenuri ca în declarațiile anterioare.
 
În continuare, Ionuț Virgil Anghel mai declara un contract de partaj voluntar cu societatea Colonial Servicii SRL,  din care a obținut 13 garsoniere în Eforie.
 
Venitul anual s-a ridicat la 12.300 de lei (Astoria Smile SRL), 7.300 de lei (CL Eforie) și 113.168 de lei (închirieri și publicitate online).
 
Și în 2020, Ionuț Viril Anghel a candidat la Consiliul Județean Constanța, din partea PMP.
 
Despre SC Colonial Servicii SRL
 
Asociat unic al SC Colonial Servicii SRL este Dan Romeo Stupar, fost consilier local PSD în Eforie.
 
Firma a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Eforie Nord, pe bulevardul Republicii, nr. 17,  obiectul de activitate fiind reprezentat de intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii.
 
În 2021, societatea a avut un angajat, profit peste 63.000 de lei și cifra de afaceri peste 800.000 de lei.
 
Stupar Dan Romeo a mmai avut calitatea de asociat / administrator în societățile radiate Beck Com Impex SRL Covasna, Mondial Invest SRL și D &F CO SRL, ambele din Constanța.
 
În prezent, acesta este asociat unic și administrator la SC QUB Management SRL, cu sediul în Eforie Nord, înființată în februarie 2023, cu activitate dezvoltare și promovare imobilară.
 
Bloc de cinci etaje, în Eforie Nord
 
În anul 2017, SC Colonial Servicii SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire clădire cu locuinţe de vacanţă P+4e+5r - amenajare teren cu locuri de parcare; împrejmuire“, în vederea eliberării acordului de mediu (este imobilul din care ulterior, Anghel Ionuț Virgil, prin contract paratj voluntar, a primit 13 garsoniere).
 
Investiţia urma să fie în Eforie Nord, iar terenul de amplasament al obiectivului analizat, în suprafață de 901 mp, era deţinut de Gelu Tulea şi Anişoara-Elena Tulea, fiind situat în Eforie Nord, zona PUZ Griviţa Sind, lot 23+lot 25.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Colonial Servicii SRL vrea să ridice un bloc de cinci etaje în Eforie Nord
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Șofer tras pe dreapta, la Eforie. Rezultatul testării cu aparatul din dotare

01 Mar 2024 358

Afaceri Constanța Oasis Resort SRL se lansează în industria de cazare pentru vacanțe scurte în Eforie Nord

01 Mar 2024 358

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 411

Calendar săptămânal CSM Constanța Handbaliștii, meci acasă cu Minaur Baia Mare. O veritabilă finală pentru argintul în Liga Națională!

29 Feb 2024 652

A fost solicitat acord de mediu de la APM Constanța Hotelul ridicat de Emacris Trans SRL în Eforie Nord crește pe verticală

28 Feb 2024 584

Schimb de experiență al elevilor de la Liceul Teoretic „Carmen Sylva” Eforie, județul Constanța, în județul Prahova (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 509

Primăria Eforie cumpără ambarcațiune de salvare folosită în scopul salvarii vieții pe mare în Asia, Europa și Africa de Sud

25 Feb 2024 414

Imobiliare Constanța Firma pe care funcționează magazinele Sevda, undă verde pentru hotelul de patru etaje de la Eforie

24 Feb 2024 735

Medicul Dan Mugurel Raica modifică spitalul privat din Eforie Sud, județul Constanța. Unitatea sanitară oferă servicii de recuperare medicală

22 Feb 2024 860

O sală de fitness a fost deschisă în Eforie Nord, județul Constanța

22 Feb 2024 553

În Constanța Acțiuni de prevenire a bullying-ului în școli

21 Feb 2024 395

Imobiliare Constanța Un hotel din Eforie va fi modernizat și se va construi o piscină exterioară

19 Feb 2024 729

Justiție Constanța UAT Eforie și primarul orașului Eforie, la judecată cu o societate din București

19 Feb 2024 463

Justiție Constanța Primăria Eforie, dată în judecată de Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo

18 Feb 2024 628

Afaceri Constanța Două contracte câștigate de GMB Computers de la Consiliul Local Eforie. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

15 Feb 2024 663