Actualitate

SC Flamingo No Problem SRL, cu datorii la stat Fiscul vinde un spaţiu comercial, situat în Cernavodă (document)

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Medgidia, va organiza, pe data de 10 februarie, ora 13.00, în localitatea Medgidia, strada Decebal nr. 37, o licitaţie pentru valorificarea bunurilor debitorului SC Flamingo No Problem SRL.
 
Participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona un spaţiu comercial de 39,60 mp, situat în localitatea Cernavodă, strada Dacia nr. 56. Preţul de evaluare al bunului este de 66.750 de lei, exclusiv TVA. Spaţiul comercial este grevat de sechestru bunuri imobile nr. 30442/18.09.2014. Cei interesaţi sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, dovada plăţii taxei de participare la licitaţie, reprezentând 10% din preţul de pornire.

 Ce spune Registrul Comerţului

 Flamingo No Problem SRL a fost înregistrată în anul 2003 şi are sediul social în localitatea Cernavodă, strada Dacia.
Capitalul social al societăţii este de 30.000 de lei, integral vărsat, compus din 3.000 de părţi sociale, valoarea uneai fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Grigore Elena, născută pe 21.05.1974, în Buhuşi, judeţul Bacău.
Activitatea principală a firmei constă în „restaurante“.                                                                                                                                                                                       
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.