Scandal monstru într-o sală de jocuri de noroc din Ovidiu!Doi bărbați au fost plasați sub control judiciar, fiind cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
  
Dosarul este instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 

Conform anchetatorilor, în cauză s-a reţinut că la data de 29.03.2024, în jurul orei 20:45, în timp ce se aflau în interiorul unei săli de jocuri de noroc din orașul Ovidiu, judeţul Constanța, pe fondul unui conflict spontan, cauzat de locurile ocupate la o masă, inculpații V.I.A. și G.M.A. au lovit persoana vătămată A.V. cu pumnii în zona feţei, cauzându-i o dublă fractură de mandibulă, despre care s-a constatat în urma examinării medico-legale că necesită pentru vindecare aproximativ 50-55 de zile de îngrijiri medicale.
 
Totodată s-a reţinut că prin acţiunile lor violente, comise într-un local în care se aflau mai multe persoane, cei doi inculpaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică.
 
Pe durata controlului judiciar s-au stabilit în sarcina inculpaţilor obligaţiile de a nu părăsi teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului ce a dispus măsura, precum şi de a nu se apropia de persoana vătămată, de martori şi de localul în care s-a produs agresiunea.
 
Cercetările sunt efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și controlul judiciar reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
IPJ Constanța, o nouă achiziție pentru poligon! (DOCUMENT)
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de legea care prevede închiderea sălilor de jocuri de noroc în localitățile cu sub 15.000 de locuitori?

21 Apr 2024 1187

Constanța Zeci de amenzi aplicate de polițiști. Patru săli de jocuri de noroc primeau clienți fără certificat verde

16 Jan 2022 1681

10 greșeli de evitat atunci când joci la cazinouri online

16 Nov 2021 2813

Sondaj de opinie Constănțenii au așteptat redeschiderea restaurantelor și sălilor de sport

01 Feb 2021 2201

Pariurile online, soluția pentru prevenirea jocurilor de noroc în rândul minorilor? (galerie foto)

06 Mar 2019 5086

Sute de săli de jocuri de noroc pe raza judeţului Constanţa. Doar patru au fost închise pentru permiterea accesului minorilor

04 Jan 2019 4170

Răspuns oficial. Nici nu vă închipuiţi câte săli de jocuri, gen păcănele, avem numai în municipiul Constanţa!

27 Nov 2018 7174

Ţi-e teamă de găștile din fața sălilor de jocuri de noroc și pariuri? Uitați câte astfel de firme sunt în județul Constanța!

02 Mar 2017 3114