Schimbări în cadrul firmei Baron New Generation SRL Constanța. Ce a decis unicul asociat

Foto: PexelsAsociatul societății Baron New Generation - S.R.L. a decis schimbarea sediului firmei.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Dumitru-Alexandru Pufleni, asociat şi administrator la societatea mai sus menţionată, a decis schimbarea sediului social în municipiul Constanţa, str. Războieni nr. 64, judeţul Constanţa.

De asemenea, societatea va fi administrată şi reprezentată cu puteri depline, pe o perioadă de 50 de ani de Dumitru Alexandru Pufleni.

Totodată, durata de funcţionare a societăţii este pe o perioadă nedeterminată.
 
Despre Baron New Generation SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 12 decembrie 2023, societatea a fost înființată în anul 2011 și are sediul în Strada Razboieni, Nr. 64, Constanța.

Societatea se ocupă cu „Hoteluri și alte facilități de cazare similare“. Unic asociat și administrator este Dumitru Alexandru Pufleni.

Dumitru Alexandru Pufleni mai figurează ca asociat cu 7,13% la Eolian Efect S.R.L.Tulcea, asociat  6.09% la Magnum Eolvolt S.R.L.Tulcea, asociat 6.09% la Eolian Areea S.R.L. Tulcea, asociat 6.09% la Spark Wind Energy S.R.L. Tulcea, asociat 6.09% la Eolian Express S.R.L. Tulcea, asociat 7.13% la Eolian Spark S.R.L. Tulcea, asociat si administrator         50% la M.T. Soup S.R.L. Constanța, asociat si administrator 99% la Grill House Events S.R.L. Constanța și asociat 10% la Baron-Service SRL Tulcea, Stejaru.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și: 

Omul de afaceri Dumitru Alexandru Pufleni a fost cooptat în mai multe firme din Tulcea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.