Schimbări în conducerea Jungle Decoration SRL. Gumeniuc Georgiana din Constanța, revocată din funcția de administrator


 foto: pexels
 
În data de 23 februarie 2024, societatea Jungle Decoration SRL a emis Hotărârea nr. 1, prin care s-au luat mai multe decizii importante pentru structura și conducerea companiei.
 
Printre aceste decizii se numără retragerea asociaților Jungle Media SRL și Gumeniuc Georgiana, precum și revocarea mandatului de administrator al acesteia din urmă. De asemenea, s-a numit un nou administrator, Gumeniuc Paul Constantin, pentru o perioadă de 4 ani.
 
Vă redăm, în rândurile de mai jos deciziile din cadrul societății:
 
1. Retragerea asociatului Jungle Media SRL prin cesiunea celor 2 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, în total 20 lei, reprezentând un aport de 10% la formarea capitalului social către Gumeniuc Paul Constantin.
 
2. Retragerea asociatului Gumeniuc Georgiana prin cesiunea celor 18 părţi sociale în valoare egală de 10 lei fiecare, în total 180 lei, reprezentând un aport de 90% la formarea capitalului social către Gumeniuc Paul Constantin.
 
3. Se revocă mandatul de administrator al lui Gumeniuc Georgiana din Constanța, din cadrul Jungle Decoration - SRL.
 
4. Se numeşte administrator al Jungle Decoration SRL, Gumeniuc Paul Constantin, pe o perioadă de 4 ani. Acesta acceptă mandatul de administrator şi înţelege să preia atribuţiile şi puterile prevăzute de art. 34 din actul constitutiv.

 
5. În urma cesiunii de părţi sociale, capitalul social subscris şi vărsat de 200 lei, este împărţit în 20 de părţi sociale egale ca valoare, a câte 10 lei fiecare şi este repartizat asociatului unic, astfel:
 

Gumeniuc Paul Constantin - 20 părţi sociale în valoare egală de 10 lei fiecare, în total 200 lei, reprezentând un aport de 100% la formarea capitalului social.
 
Toate celelalte clauze ale actului constitutiv al societăţii rămân neschimbate.
 
Facem precizarea că documentul a fost public în în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1959 din data de 19 aprilie 2024.


Despre Jungle Decoration SRL

 Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 22 aprilie 2024, firma din Bucuresti, a fost înființată la data de 25.11.2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate.

Cifra de afaceri Jungle Decoration SRL a fost de 1,376,312.00 lei în anul 2022, cu un profit de 618,691.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 2473.80%.

Jungle Decoration SRL a raportat un număr de un angajat în anul 2022.
 
Administrator și asociat unic este, așa cum precizam anterior, Gumeniuc Paul Constantin.
 
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

O nouă firmă de asistenţă medicală specializată, în Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.