Schimbări în conducerea societății Perla Cristalină SRL. Își închide punctul de lucru de la Constanța

foto: Unsplash
Asociații societății Perla Cristalină SRL au luat decizii importante pentru afacerea lor.

Se retrage din societate Bonţoi Florin-Lucian. Bonţoi Florin-Lucian cu 10 părţi sociale, în temeiul art. 202 alin. 1, din Legea nr. 31/1990 și cesionează părţile sociale deţinute către Bonţoi Marian-Ştefan.

Bonţoi Marian-Ştefan va deţine 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 200 lei, reprezentând 100% din participarea la beneficii şi pierderi pe care le deţine din capitalul societăţii.

S-a decis și revocarea din funcţia de administrator a lui Bonţoi Florin- Lucian.

Perioada de administrare a lui Bonţoi Marian-Ştefan, de la nelimitată la 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare.

Potrivit documentului, se radiază tot obiectul secundar de activitate, şi se precizează noile obiecte secundare de activitate: 4637 - Comerţ cu ridicata cu cafea, ceai, cacao şi condimente; 4649 - Comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc; 5520 - Facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; 6831 - Agenţii imobiliare; 7022 - Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; 9521 - Repararea aparatelor electronice de uz casnic.

Se închide și punctul de lucru din municipiul Constanţa, str. Caraiman nr. 6, judeţul Constanţa.

Asociații au decis că se modifică sediul social din jud. Tulcea, mun. Tulcea, str. Izvorului nr. 5, în satul Sarinasuf, com. Murighiol, str. Nucilor nr. 49, jud. Tulcea.


Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4169 din data de 20 septembrie 2023.


Despre Perla Cristalină SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 27 septembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 1 februarie 2013. Firma are sediul în strada Izvorului, Nr. 5, Tulcea, Județ Tulcea.

Perla Cristalină SRL are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul altfel efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor.

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 38.805 lei, un profit de 2.742 lei.

Administrator și asociat este, așa cum precizam anterior, Bonţoi Marian-Ştefan.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Actualizări în conducerea Capitol Med Taxi SRL, firmă de taxiuri din Mangalia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.