Schimbări în conducerea Trident Construct Concept SRL din Valu lui Traian. Care este noua structură a capitalului?

  • La data de 11 septembrie 2023, a avut loc Adunarea Generală a Asociaților firmei Trident Construct Concept SRL, la care au participat Elena Bokamba (născută în Medgidia și domiciliată în Constanța), Andrei Dumitru (născut în Mangalia și domiciliat în Tuzla, județul Constanța) și Florin – Daniel Șendroiu (născut în Valu lui Traian și domiciliat în Valu lui Traian, județul Constanța)
  • În anul 2022, Trident Construct Concept SRL a raportat o cifră de afaceri egală cu 1.431.901 lei, 195.216 lei și o medie de cinci angajați
 
La data de 11 septembrie 2023, a avut loc Adunarea Generală a Asociaților firmei Trident Construct Concept SRL, la care au participat Elena Bokamba (născută în Medgidia și domiciliată în Constanța), Andrei Dumitru (născut în Mangalia și domiciliat în Tuzla, județul Constanța) și Florin – Daniel Șendroiu (născut în Valu lui Traian și domiciliat în Valu lui Traian, județul Constanța).
 
În această adunare, ei au luat act de retragerea din societate a lui Florin – Daniel Șendroiu și de cesionarea celor patru părți sociale deținute de acesta, cu valoare nominală de 10 lei fiecare și o valoare totală de 40 de lei, reprezentând 20% din capitalul social de 200 de lei și o cotă egală de participare la beneficii și pierderi către Elena Bokamba.
 
De asemenea, s-a aprobat cesionarea de către Andrei Dumitru, deținător a unui număr de patru părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare și o valoare totală de 40 de lei, reprezentând 20% din capitalul social de 200 de lei și o cotă de participare la beneficii și pierderi, a trei părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare și o valoare totală de 30 de lei, reprezentând 15% din capitalul social de 200 de lei și o cotă egală de participare la beneficii și pierderi către Marin Dobre.
 
În urma acestor cesionări, structura capitalului social este următoarea:
 
  • Elena Bokamba deține 12 părți sociale a 10 lei = 120 de lei, având o participare la beneficii și pierderi de 60%
  • Andrei Dumitru deține o parte socială a 10 lei = 10 lei, având o participare la beneficii și pierderi de 5%
  • Marin Dobre deține 7 părți sociale a 10 lei = 70 lei, având o participare la beneficii și pierderi de 35%
 
Sediul firmei Trident Construct Concept SRL s-a mutat din satul Valu lui Traian , comuna Valu lui Traian, strada Zambaccian nr. 10, județul Constanța în satul Valu lui Traian, strada Mihai Eminescu nr. 34D, județul Constanța.
 
Elena Bokamba a fost împuternicită să îndeplinească formalitățile legale privind înregistrarea hotărârii la Oficiul Registrului Comerțului.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4654 din data de 18 octombrie 2023.
 
Despre Trident Construct Concept SRL

 
Conform termene.ro, societatea a fost înființată la data de 17 ianuarie 2022 și se ocupă cu „lucrări de vopsitorie, zugrăveli și montări de geamuri”.
 

Funcția de administrator al firmei este deținută de Elena Bokamba.
 
Potrivit sursei citate, ea mai apare în Ideal Construction Performance SRL, Nedora SRL și Pro Consulting & Performance SRL.
 
Andrei Dumitru este prezent, la rândul lui, în Ideal Construction Performance SRL.
 
În anul 2022, Trident Construct Concept SRL a raportat o cifră de afaceri egală cu 1.431.901 lei, 195.216 lei și o medie de cinci angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
O firmă de construcții se mută în județul Constanța. Cine este noul administrator?
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firmă de contabilitate și audit financiar înființată în Cumpăna, județul Constanța. Cine o conduce

15 Apr 2024 421