Schimbări în Exclusive FIT Constanța SRL, firmă înființată în acest an

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
  • Activitatea principală a Exclusive FIT Constanța SRL este „Activități ale centrelor de fitness“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2813 din data de 27 iunie 2023, a fost publicată hotărârea nr. 3/2023 a Exclusive FIT Constanța SRL la actul constitutiv al societăţii.
 
Potrivit documentului, Maria - Lizica Neagu și Robert - Sergiu Cercel, asociați în firmă, au hotărât retragerea din societate a Mariei - Lizica Neagu, care cesionează la valoarea nominală aportul său la capitalul social în sumă de 100 lei, 10 părţi sociale, lui Robert - Sergiu Cercel, acesta devenind asociat unic, cu drepturi depline, deţinând întreg capitalul social al societăţii în sumă de 200 lei, 20 părţi sociale a 10 lei fiecare parte, 100% participarea la profit şi pierderi.
 
Despre Exclusive FIT Constanța SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 30 iunie a.c., Exclusive FIT Constanța SRL a fost înființată în anul 2023, are adresa în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Activități ale centrelor de fitness“.
 
Conform sursei citate, administratorul firmei este Robert - Sergiu Cercel.
 
Platforma termene.ro informează și că Exclusive FIT Constanța SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Firma Agroresurs, înființată la Constanța de Ivan Minchev, care are domiciliul în Bulgaria

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.