Se închide definitiv Căminul de bătrâni Sfinții Constantin și Elena din Eforie Nord



foto: Pixabay Continuă controalele la azilele din Constanța!

S-a emis sancțiunea complementară de închidere definitivă a Căminului de bătrâni Sfinții Constantin și Elena din Eforie Nord. 

A fost emisă Decizia nr. 8 din 17.07.2023 de dispunere a sancțiunii complementare de închidere definitivă a unității- Căminul de bătrăni Sfinții Constantin și Elena din Eforie Nord, Aleea Cameliei, nr.20., informează CJPC.

Despre Căminul de Bătrâni Sfinții Constantin și Elena SRL 

Conform termene.ro, firma este fondată în anul 2019 și pentru anul 2021 a raportat un profit de 131.598 lei, la cei 7 angajați raportați. Firma a avut o cifră de afaceri de 550.182 lei pentru anul 2021.
 
Sediul social este pe aleea cameliei nr. 20 din Eforie Nord, județul Constanța. Societatea are două puncte de lucru – unul pe strada Călugăreni nr. 45 din Eforie Nord și unul pe strada Cameliei nr. 18 din Eforie Nord.
 
Constantin Tautu este asociat unic și administrator al căminului. El am ai fost asociat în mai multe firme, în prezent radiate: Casa Florilor LKT SRL, Morant SRL, Dal Konagria SRL, Casa Trandafirilor Vasimed SRL, The Best SRL și Casa Florilor SRL.

Amintim că, în prima zi de verificări ale autorităților constănțene după scandalul „azilelor groazei” a dus la închiderea a două cămine pentru bătrâni din Eforie Nord, care aparține aceleiași societăți, cunoscută drept Căminul de Bătrâni Sf. Constantin și Elena. Motivul închiderii este reprezentat, conform surselor ZIUA de Constanța, lipsa autorizațiilor, ele nefiind în registrul oficial de la Ministerul Muncii.

În cele două cămine se aflau 10, respectiv 24 de vârstnici, iar aparținătorii acestora au fost informați de situație și li s-a propus relocarea lor sau să îi ia acasă pe bătrâni. Facem mențiunea că nu erau probleme cu condițiile de viață ale celor internați la căminele de bătrâni, iar majoritatea aparținătorilor ar fi precizat că nu sunt de acord cu relocarea.

Citește și:

 Continuă controalele la azilele din Constanța! Deficiențe depistate de comisarii CJPC (FOTO+VIDEO)


Azilele groazei
Două cămine de bătrâni, închise la Eforie! Ce rezultate au avut primele controale ale autorităților din Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.