Secretul pentru o stare de bine mult dorită se află chiar în casa ta

 
Te-ai gândit vreodată că nu e neapărat nevoie să cheltui bani pentru tratamente faciale, zile de spa și antrenamente la sală ca să obții acea stare de bine mult dorită? Află că te poți relaxa și destinde la fel de bine și în confortul propriei case.


Indiferent cât de doritor ești de aventură și călătorii, tot ai visat la un loc al tău pe care să-l amenajezi cum vrei și care să-ți devină plasă de siguranță. Un loc intim, în care să trăiești, să te bucuri de momente frumoase, să te odihnești și să primești pe cei dragi.
Nu e de mirare că trăind în ritmul zilelor noastre, ajungem să visăm la momentele libere, de repaos și de răsfăț sau de leneveală din confortul propriilor locuințe.
 

Amenajându-ți casa într-un mod practic și fermecător te vei întoarce mereu cu drag acolo



Livingul te poate încânta prin șezlonguri confortabile și elegante de interior, pe care te poți așeza pentru a fura câteva ore de somn sau pentru a răsfoi cartea sau revista momentului. Ori poți primi un masaj bun sau avea o conversație cu sens alături de cineva drag ori la telefon. Stai așa.



Credeai că șezlongurile sunt doar pentru exterior? Acest tip de mobilier atât de comod este și pentru interior. Și îl găsești în diferite forme, culori, materiale și stiluri.

În bucătărie te poți bucura de o masă de lux luată la insula ta modernă din mijlocul încăperii sau de o băutură rafinată de la propriul bar anexat spațiului de gătit.

Dormitorul intim dotat cu pat cu baldachin sau un fotoliu rabatabil ori balansoar relaxant te poate duce lin în lumea viselor când nimic altceva nu îți mai trebuie.
 

Secretul unui stil de viață cu sens se află acasă la tine



Pe terasa dotată cu scaun suspendat, șezlong de exterior sau mobilier cochet și accesorii vesele îți poți primi prietenii, te poți bucura de timpul liber, îți poți hrăni hobby-urile în cel mai creativ mod.

Grădina sau curtea ta, ori chiar balconul deschis, înfrumusețat cu flori și plante verzi, verdețuri și răsaduri, îți poate asigura spațiul perfect pentru a face un mic antrenament zilnic pentru a te menține în formă.

Având o ladă de depozitare pentru a le stoca poți cumpăra un set de haltere și gantere plus alte accesorii pentru sport de care ai nevoie pentru a face minimul de exerciții fizice zilnice. Și asta acasă la tine, în aer liber și când poți tu, fără să ai un program fix de care trebuie să te ții din cauza unui abonament.

După săptămâna de lucru sau dute-vino-ul constant presupus de job sau de responsabilitățile fiecăruia, retragerea acasă este cel mai dorit lucru. Mai ales dacă acasă înseamnă liniște și pace, armonie, încăperi luminoase și aerisite, terasă sau grădină cu verdeață și mobilier atrăgător.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.