Secția Consulară a Ambasadei SUA din România promovează programul de reînnoire a vizelor fără interviu

Foto: facebook/US EmbassySecția Consulară a Ambasadei SUA din România promovează programul de reînnoire a vizelor fără interviu cu scopul de a aproba un număr record de vize pentru cetățenii români eligibili în anul fiscal 2024.

„Avem plăcerea de a reaminti solicitanților de viză despre avantajele programului de reînnoire a vizelor fără interviu, ca parte a planului nostru de îmbunătățire și simplificare a serviciilor de viză.

Acest program permite solicitanților cărora li s-au eliberat anterior vize să și le reînnoiască fără a se prezenta la un nou interviu la Ambasada SUA din București.

Solicitanții de viză care doresc să beneficieze de acest serviciu trebuie să viziteze pagina Reînnoire Viză <https://www.ustraveldocs.com/ro/ro/renew-visa/>  pentru a afla mai multe detalii despre criteriile specifice pentru reînnoirea vizei fără interviu“ - au mai precizta reprezentanții Ambasadei SUA la București.


Pagina web USTravelDocs<https://www.ustraveldocs.com/ro/ro/nonimmigrant-visa/> dedicată programărilor pentru interviu va propune solicitanților o serie de întrebări care să reflecte criteriile de eligibilitate pentru reînnoire a vizelor.

„Solicitanții eligibili vor fi rugați să tipărească pagina de confirmare Fără Interviu și să depună documentele necesare la unul dintre birourile firmei de curierat din România. Documentele necesare sunt: pașaport (cel valabil şi cel anterior), pagina de confirmare a formularului DS-160, fotografii recente, chitanța pentru taxa de viză /dovada plății, pagina de confirmare Fără Interviu și documentele corespunzătoare în funcție de categoria de viză solicitată.

Oricât de mult ne bucurăm să întâlnim solicitanții de viză la interviu, dorim să vă ajutăm să evitaţi efortul de a vă prezenta la Ambasadă, dacă nu este absolut necesar. În acest scop, varianta fără interviu este simplă, rapidă și fără probleme“ - au mai precizat reprezentanții Ambasadei SUA la București.

Citește și: 

Anunț important al ambasadorului SUA la București! Când va putea adera România la programul de scutire de vize al SUA/Visa Waiver

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Armata americană a distrus o rachetă anti-navă a rebelilor houthi

20 Jan 2024 870

SUA Poliţia Capitoliului arestează un bărbat înarmat cu un cuţit şi o macetă

28 Dec 2023 742

Kathleen Kavalec, ambasador al SUA, prezentă la Constanța Anunț de ultim moment despre românii care vor să își extindă viza pentru SUA

12 Jul 2023 1589

Recomandări de la MAE pentru românii care intenționează să călătorească în Canada, începând cu data de 1 mai 2017

01 May 2017 3943

Ce trebuie să ştie românii care intenționează să călătorească în Canada, începând cu data de 1 mai 2017

20 Apr 2017 2119

Plănuiţi să călătoriţi în Canada? MAE vă oferă toate informaţiile necesare

07 Apr 2017 2807

UPDATE - Gândul "Nicușor Constantinescu se află în Turcia." Președintele suspendat al CJC, neagă

31 Oct 2014 4441

României i-a fost respinsă cererea de relaxare a vizelor pentru Canada și SUA

10 Oct 2014 2273