Ședință AGOA la S.C. TABĂRA NĂVODARI S.A. Deciziile luate



În Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile luate în ședința din data de 18 mai 2021 de membrii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor S.C. TABĂRA NĂVODARI S.A., cu un procent de 60% din numărul de voturi ale acţionarilor societății.  

Au fost aprobate situaţiile financiare anuale întocmite pentru exerciţiul financiar 2020, în baza rapoartelor administratorului unic - Gurgu Isidor şi auditorului financiar - S.C. DUO SISTEM COST - S.R.L. / Ilie Maria, bilanţul contabil, contul de profit şi pierderi la data de 01.01.2020-31.12.2020.

Se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2021, cu menţiunea că acesta poate suferi modificări în funcţie de situaţia juridică şi administrativă a societăţii.

Se aprobă desemnarea lui Gurgu Isidor, în calitate de administrator unic al S.C. TABĂRA NĂVODARI - S.A., să reprezinte și îndeplinească toate interesele şi formalităţile S.C. TABĂRA NĂVODARI - S.A. la ORC şi acolo unde situaţia o cere, pentru îndeplinirea hotărârilor adoptate de AGOA TABĂRA NĂVODARI - S.A 

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Sursa foto: pixabay/ Sozavisimost

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine este noul administrator al SC Tabără Năvodari SA! Este rudă cu un fost primar

13 Oct 2018 2789

Atenţie! Mai multe zone din Constanţa, Tabăra de Copii Năvodari, Agigea şi Ovidiu, rămân fără apă

20 Apr 2015 2194

Află dacă eşti afectat Întreruperi programate ale curentului electric în perioada 7-11 iulie

04 Jul 2014 2061