Situaţia financiară, publicată în Monitorul Oficial Royal Paradise Delta Club SA, deținută de Andi-Sergiu Babinciuc, va fi lichidată. Iată cu ce datorii figurează firma din Constanța

foto: Pexels
  • În vederea lichidării societăţii Royal Paradise Delta Club SA au fost transmise notificări DGRFP Galaţi, Primăriei Constanţa, Administraţiei Fondului pentru Mediu, Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului, Serviciului Public Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule, pentru a se comunica cu ce datorii figurează în evidenţele acestora.
  • Astfel, societatea figurează cu obligaţii fiscale neachitate faţă de bugetul general consolidat al statului în valoare totală de 221 lei.
  • Primăria Constanţa a comunicat că societatea figurează cu o datorie în cuantum de 48 lei reprezentând taxa de  linişte şi siguranţă.
  • Royal Paradise Delta Club SA este deținută de Andi-Sergiu Babinciuc, fiul lui Cameliu Babinciuc, unul dintre apropiaţii lui Radu Mazăre, fost primar al municipiului Constanţa.
 
 
Royal Paradise Delta Club SA, cu sediul social în municipiul Constanţa, Strada Verde nr. 31, prin lichidator HM Expert IPURL, reprezentat prin practician în insolvenţă Mihaela Hamza, cu sediul în Bucureşti, a notificat administratorul statutar în vederea comunicării actelor constitutive, actelor contabile, precum şi a tuturor documentelor şi informaţiilor cu privire la activitatea şi bunurile societăţii.
 
De asemenea, în vederea lichidării societăţii au fost transmise notificări Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi - în reprezentarea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa şi Primăriei Constanţa, Administraţiei Fondului pentru Mediu, Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului, Serviciului Public Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule, pentru a se comunica cu ce datorii/bunuri figurează în evidenţele acestora.
 
În urma notificării Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi - în reprezentarea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa, a comunicat cu adresa nr. 87904/29.11.2023, că societatea figurează cu obligaţii fiscale neachitate faţă de bugetul general consolidat al statului în valoare totală de 221 lei.
 
Primăria Constanţa a comunicat prin adresa nr. 97189/05.12.2023, că societatea figurează în evidenţele acestei instituţii cu o datorie în cuantum de 48 lei reprezentând taxa de  linişte şi siguranţă. Astfel, Primăria Constanţa a mai omunicat prin adresa nr. 92823/05.12.2023, că societatea nu figurează cu bunuri imobile sau mobile înscrise în evidenţele acestei instituţii.
 
Potrivit declaraţiei de creanţă, masa credală a societăţii este de 269 lei, sub valoarea stabilită de art. 5, pct. 72 din Legea nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă.
 
Totodată, lichidatorul s-a adresat instituţiilor bancare, şi a solicitat informaţii cu privire la eventualele conturi deschise de societate, precum şi soldul conturilor în cazul în care există.
 
Ca urmare a acestei solicitări, s-au primit răspunsuri de la unităţile bancare, prin care lichidatorul a fost informat că societatea nu figurează cu conturi deschise.
 

În vederea stabilirii corecte a situaţiei patrimoniale a societăţii, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară a  comunicat situaţia eventualelor imobile. Prin adresa nr. 59287/03.01.2024, s-a comunicat că societatea nu figurează cu bunuri imobile înscrise în cartea funciară.
 
În vederea stabilirii corecte a situaţiei bunurilor mobile, firma a solicitat Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, să comunice, dacă societatea figurează în calitate de proprietar/utilizator, cu autovehicule.  De asemenea, societatea a solicitat a se comunica datele de identificare ale bunurilor, data de fabricaţie, data înmatriculării, data transcrierii dreptului de proprietate pentru fiecare proprietar dacă între timp a fost înstrăinat, iar prin adresa nr. 80057/19.12.023, s-a comunicat că societatea nu figurează cu autoturisme înmatriculate.

 
Cu adresa nr. 3638/15.11.2023, s-a notificat Societatea, în vederea predării tuturor documentelor financiar-contabile, la adresa sediul social dar plicul a fost returnat cu menţiunea "destinatar lipsă domiciliu. Avizat. Reavizat, expirat termen păstrare, se aprobă înapoierea".

În vederea predării actelor constitutive, actelor contabile, precum şi a tuturor documentelor şi informaţiilor cu privire la activitatea şi bunurile societăţii, au fost notificați acţionarii/fondatorii, cu notificarea nr. 3638/15.11.2023, la adresa de domiciliu cu care aceştia figurează la Registrul Comerţului, plicul conţinând notificarea fiind recepţionate în data de 21.11.2023.
 
Ca urmare a demersurilor lichidatorului pentru identificarea actualului domiciliu al acţionarilor/fondatorilor, firma s-a adresat Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, dar până în acest moment nu a primit răspuns la solicitare.
 
Până la data întocmirii prezentului raport societatea debitoare şi acţionarii/fondatorii, nu au dat curs notificării lichidatorului de a preda documentele financiar-contabile şi actele constitutive ale societăţii şi eventualele bunuri ale societăţii, precum şi de a achita obligaţiile fiscale ale societăţii.
 
Pe site-ul Ministerului de Finanţe www.mfinante.gov.ro, Societatea Royal Paradise Delta Club SA nu figurează cu bilanţuri contabile depuse la organul fiscal competent. Totodată, pe site-ul Ministerului de Finanţe www.mfinante.gov.ro, Societatea Royal Paradise Delta Club SA figurează cu ultima declaraţie fiscală depusă la data de 10 ianuarie 2014.
 
Întrucât nu au fost predate documentele financiar-contabile ale societăţii, şi având în vedere că nu au fost identificate bunuri în patrimoniul societăţii, nu va exista o repartizare a activului către acţionarii societăţii. Având în vedere că nu au fost comunicate actele constitutive şi actele contabile de către reprezentantul societăţii, situaţie în care prezenta Situaţia Financiară întocmită conform art. 263 alin. 1 din Legea nr. 31/1990, privind societăţile, republicată cu modificările şi completările ulterioare, ţine loc de Situaţie Financiară/Bilanţ de lichidare.
 
Prezenta Situaţie financiară a societăţii a fost încheiată în 2 exemplare (pentru Oficiul Registrului Comerţului Constanţa şi un exemplar pentru lichidatorul societăţii) și publilcată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2241 din data de 09 mai 2024.
 
 
Despre Royal Paradise Delta Club SRL
 
 
Înființată în anul 2013, firma cu sediul are sediul pe strada Verde, Nr. 31, Et. 1 din Constanța și se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
Firma este deținută de Babinciuc Andi-Sergiu, cu 80% din capitalul social, și Bădiță Floarea, cu 20% din capitalul social.
 
Potrivit termene.ro, Babinciuc Andi-Sergiu mai este acționar în  Avantaj Market Neptun SA,  romanian village development-smart solutions SA și asociat în   RVD Solutii De Securitate SRL.
 
Andi-Sergiu Babinciuc este fiul lui Cameliu Babinciuc, unul dintre apropiaţii lui Radu Mazăre, fost primarul al municipiului Constanţa.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Andi Sergiu Babinciuc, reţinut de procurorii DNA. Este suspectat de evaziune fiscală şi de spălare de bani
 
Goldony Company: Una dintre firmele apropiate familiei Babinciuc, judecată pentru „infracţiuni de evaziune fiscală“
 
Cum a reuşit Babinciuc Jr să facă dintr-un SRL o societate pe acţiuni
 
Creditorii Gold Consult SA, convocați în ședință: Societatea care deține hotelului Laguna din Mamaia, în insolvență
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.