Situația traficului la această oră. Cum se circulă pe A2 și A4

foto: Pexels Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că situația valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 11:15 este: 

1. DN 1 Ploiești - Brașov: valori de trafic ridicate atât pe centura ocolitoare a municipiului Ploiești, cât și în zona localităților Bușteni și Azuga, pe sensul de urcare.
2. DN 7 Pitești - Sibiu: trafic normal.
3. DN 39 Constanța – Vama Veche: valori de trafic ridicate pe sensul către Constanța, între localitățile Eforie Sud și Eforie Nord.
4. A1 București - Pitești: trafic normal.
5. A1 Sibiu - Deva: trafic normal.
6. A2 București - Constanța: valori de trafic normale pe sensul către Constanța. Valori de trafic în creștere pe sensul către Capitală, la coborârea către DNCB.
7. A3 București - Ploiești: trafic normal.
8. A4 Ovidiu - Agigea: trafic normal.
 

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, circulând cu atenție sporită, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează și păstrând o distanță regulamentară între autovehicule, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță!, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citește și: 

Restricții de circulație cauzate de caniculă în județele Constanța și Tulcea

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.