Smaraldului Residence SRL, înregistrată la Registrului Comețului. Iată cu se ce va ocupa

  • Registrul Comerţului a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării profesionistului Smaraldului Residence SRL.
  • Fondatorul firmei este Deac Maria.
 
În baza cererii nr. 11705 din data de 19.02.2024 şi a actelor doveditoare depuse, Registrul  Comerţului a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării profesionistului Smaraldului Residence SRL. Firma va avea sediul social în municipiul Constanţa, Strada Opalului nr. 12, bloc C2, etaj P, ap. 4 și se va ocupa de Dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Capitalul social de 200 lei este compus din 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondatorul firmei este Deac Maria. Tot ea este și administrator. Deciz a a fost publicată în Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1656 din data de 03 aprilie 2024.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
Cumpărări directe Constanța: O firmă din județul Satu Mare va dota cu mobilier școala și grădinița din comuna Topraisar (DOCUMENT)

 
Cetățeni cu domiciliul în Turcia și-au deschis firmă la Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gela Gropoșilă de la Smarald Lake Residence nu poate supraetaja blocul de pe strada Smaraldului din Constanța

20 Jan 2022 1991

O nouă autorizație de construire pentru Gela Gropoșilă de la Smarald Lake Residence SRL

04 Oct 2021 2231

Ce se construiește Gela Gropoșilă de la Smarald Lake Residence SRL își modifică blocul de pe strada Smaraldului, din Constanța

28 Sep 2021 3687