Societatea Centrul de Pregătire Muzicală Constanța SA are un asociat unic nou. Ayla Calil s-a retras din firmă

Sursa foto - pexels
  • Calil Ayla s-a retras din societatea Centrul de Pregătire Muzicală Constanța SRL.
  • De asemenea, Calil Ayla s-a  retras și  din funcţia de administrator.
  • Aurelian Baciu a devenit asociat unic și administrator al societății.
 
Calil Ayla, în calitate de asociat unic în societatea Centrul de Pregătire Muzicală Constanța SA a aporbat câteva decizii impotante.
 
Astfel, s-a decis cesionarea a 20 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, în valoare totală de 200 lei, aparţinând lui Calil Ayla către  Baciu Aurelian. Asociata Calil Ayla s-a retras din asociere și a renunțat la orice pretenţie de orice natură faţă de societatea Centrul de Pregătire Muzicală Constanța SRL. De asemenea, s-a decis retragerea din funcţia de administrator a dnei Calil Ayla.
 
În urma cesionării, capitalul social subscris, vărsat este 200 lei, împărţit în 20 părţi sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare şi aparţin în integralitate lui Baciu Aurelian. Participarea la profit şi pierdere este 100% - Baciu Aurelian. În funcţia de administrator a fost numit Baciu Aurelian pe o perioadă de 50 ani, cu puteri depline şi nelimitate.
 
Sediul social al firmei a fost mutat în oraşul Năvodari, strada  Stadionului nr. 5/lot 2, lot 1. Nu în ultimul rând, s-a renunțat la toate obiectele de activitate din secundar, exceptând: 8559 - Alte forme de învăţământ n.c.a., 9001 - Activităţi de interpretare artistică (spectacole), 9002 - Activităţi suport pentru interpretarea artistică (spectacole), 9003 - Activităţi de creaţie artistică şi 9004 - Activităţi de gestionare a sălilor de spectacole.
 
Prezenta decizie a fost încheiată pe data de 25.02.2024 și publicată în Monitorul Oficia, partea a IV-a cu numărul 1768 din data de 09 aprilie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 

Octavian Pacea și Stila Pilici au deschis firmă ce produce energie electrică în comuna Comana, județul Constanța
 
Firmă nouă deschisă în Medgidia, județul Constanța. Iată cu ce se ocupă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.