Stadiul lucrărilor la Cazinoul din Constanța prezentat de Gabi Puchiu– reprezentant Aedificia Carpați, șef lucrări Cazinoul Constanța (FOTO+VIDEO)





 
  •  Gabi PUCHIU – reprezentant Aedificia Carpați, șef lucrări la Cazinoul Constanța a oferit detalii de ultimă oră în legătură cu stadiul lucrărilor la emblematicul edificiu al orașului.
 
Joi, 15 februarie 2024, lucrările avansează sub ochii trecătorilor care văd cum monumentul impunător revine la viață pe zi ce trece.


„In acest moment se lucrează la padoseli, aproape sunt gata cele de la subsol, de la parter. De asemenea, se lucrează la tâmplăria de lemn, au fost montate o mare parte, sub fereastra scoică s-au montat cele cinci uși. Încercăm să respectăm termenul, drept pentru care am început și vopsitoriile, lucrările de marmură. Odată cu venirea timpului mai călduros, lucrările se vor continua în mod alert. La sosirea sezonului estival, turiștii vor vedea edificiul aproape gata.”, a spus Gabi Puchiu – reprezentant Aedificia Carpați, șef lucrări la Cazinoul Constanța


 Reamintim că acum câteva zile, primarul Constanței, Vergil Chițac, a vizitat Cazinoul din Constanța pentru a analiza stadiul lucrărilor de reabilitare.
 

„Am vizitat Cazinoul din Constanța, pentru a analiza stadiul lucrărilor de reabilitare și pentru a ne asigura că totul merge conform planului.

Avem toate motivele să credem că va fi o clădire cel puțin spectaculoasă, stilizată cu migală și bun gust, și că va fi o bijuterie arhitecturală în adevaratul sens al cuvântului!”, a spus atunci edilul.




Citește și
Primarul Vergil Chițac „În curând, Cazinoul va redeveni perla Constanței!“ (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.