Stagiu intens de perfecționare pentru polițiștii debutanți încadrați în structurile IPJ Constanța (GALERIE FOTO)

Sursa Galeriei Foto: IPJ ConstanțaÎn perioada 18-28 aprilie a.c., 94 de agenți de poliție debutanți, încadrați în structurile Inspectoratului de Poliție Județean Constanța în luna aprilie 2023, au desfășurat un stagiu intens de perfecționare a pregătirii profesionale.
 
Potrivit IPJ Constanța, acesta a constat în dezvoltarea deprinderilor de a gestiona situațiile de criză, de utilizare a tehnicilor și mijloacelor din dotare, perfecționarea pregătirii profesionale pe diferite linii de muncă, a pregătirii fizice, dar și în formarea deprinderilor specifice pentru conducerea autospecialelor.

„Stagiul, organizat de Serviciul de Pregătire Profesională, a cuprins o componentă teoretică și una practică, ce a constat în instruirea tactică și de folosire a armamentului și a mijloacelor din dotare.
Pentru perfecționarea pregătirii profesionale a celor 94 de agenți de poliție debutanți, polițiștii din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională au fost sprijiniți de polițiști cu experiență, în principal din cadrul structurilor de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale și Criminalistică, ce le-au împărtășit celor tineri din cunoștințele acumulate, asigurând transmiterea unor informații cu valoare profesională aplicative și concrete, a căror utilitate vine în sprijinul polițiștilor aflați la începutul carierei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firmele care asigură serviciile de masă şi cazare pentru poliţiştii locali constănţeni. Unul dintre patroni a prestat muncă în folosul comunităţii, în urma unei condamnări (documente)

15 May 2018 3287