Actualitate

Staţie carburanţi, în locul fostei autobaze ICIL din Constanţa

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa se va întruni în data de 19.04.2018. Pe ordinea de zi se află şi solicitarea de avizare a PUZ-ului elaborat pentru teritoriul delimitat de bulevardul I.C. Brătianu şi alei de acces, iniţiator - SC Max Impex SRL.
 
PUZ-ul a fost elaborat în vederea reglementării urbanistice a terenurilor pentru construire staţie carburanţi şi echipamente anexe, conform Avizului de oportunitate nr. 01061/8.08.2017. Zona studiată este situată pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 214 (fosta autobază ICIL), în apropiere de strada Pasajului.
 

Max Impex SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Firma înfiinţată în anul 1994 are sediul social în comuna Topraisar. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 10 lei. Max-Paul Badin este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de fabricarea altor produse chimice. Societatea are un punct de lucru în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 214, lotul 1. Activităţile secundare constau în: întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate; comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare; restaurante; comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun; comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare; întreţinerea şi repararea autovehiculelor.
 
În anul fiscal 2015, Max Impex SRL, cu patru salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 603.868 de lei şi un profit de 31.664 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: doi salariaţi, cifră de afaceri de 147.086 de lei şi profit de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia prezentată de Max Impex SRL.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociatul unic al societății Max Impex SRL a decis dizolvarea și lichidarea firmei. Ce alte decizii a luat acesta

27 Nov 2018 1026

Vot în Comisia de Urbanism a CLM pentru benzinăria care va fi amenajată pe fosta autobază ICIL. Afacerea aparţine unui fost om politic constănţean (document)

26 Jul 2018 1983

Constănţenii, consultaţi în vederea construirii unei staţii de carburanţi pe bulevardul I. C. Brătianu. Investitor - societatea Max Impex SRL

21 May 2018 887

Max Impex SRL poate demara consultarea publică pentru construirea staţiei de carburanţi în locul fostei autobaze ICIL Constanţa

11 May 2018 1184

Recomandările Comisiei tehnice de urbanism pentru societatea Max Impex privind construirea staţiei de carburanţi în locul fostei autobaze ICIL Constanţa

28 Apr 2018 986