Steel Junior SRL, firmă nouă în Mangalia. Iată cine este fondatorul


foto: Pexels
O nouă societate care se ocupă cu construcţia de nave şi structuri plutitoare, și-a pus bazele în Mangalia, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Steel Junior SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 24663/10.10.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 09.10.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Steel Junior SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Mangalia, Strada Rozelor, nr. 8, judeţul Constanţa. 

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 301 - Construcţia de nave şi bărci. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Mocanu Radian, cu domiciliul în judeţul Constanţa. PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Un bărbat din Olanda și-a deschis afacere la Constanța

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.