Știri Constanța Anunț pentru constănțenii care locuiesc în cartierul Brătianu

 foto: Primăria Constanța Săptămâna aceasta, constănțenii care locuiesc în cartierul Brătianu pot depune deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie - mobilier, canapele, saltele, usi, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc - în containerul amplasat pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 248 / strada Matei Milo bl. A, B (Jandarmi). Bena se află lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere.
 

Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.
 
De asemenea, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A, transmite Primăria Constanța.   

 
Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.


Citește și:

Gestiunea și colectarea deșeurilor în comuna Istria din județul Constanța, câștigate de Iridex Group Salubrizare (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Anunț important pentru constănțenii care locuiesc în cartierul Faleză Nord!

02 Apr 2024 563

Constanța Unde vor fi amplasate benele pentru colectarea des̗eurilor voluminoase în această perioadă

29 May 2023 1331

În ce cartiere din Constanța vor fi amplasate benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase, în perioada următoare

18 Feb 2023 1113