Știri Constanța azi Bărbații care au provocat incidentul violent la Costinești, prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Mangalia (FOTO+VIDEO)

  • Astăzi, 17 august 2023, cei șase suspecți în care au provocat incidentul violent din Costinești sunt prezentați magistraților din Mangalia.
 
Astăzi, 17 august 2023, cei șase suspecți în care au provocat incidentul violent din Costinești sunt prezentați magistraților din Mangalia.
 
Reamintim că, în stațiunea Costinești, pe data de 15 august 2023, două grupuri de turiști au fost implicați într-o altercație violentă. A fost necesară intervenția poliției pentru a-i separa.
 
În timpul intervenției, unul dintre turiști a agresat un polițist, ceea ce a dus la chemarea forțelor de intervenție suplimentare.
 

Oficial de la IPJ Constanța:

 
La data de 15 august 2023, în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de doi bărbați, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresați fizic, de mai multe persoane necunoscute.
 
Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, care au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbați.
 
Aceștia au avut un comportament recalcitrant și agresiv fizic față de polițiști si jandarmi, cărora le-au adresat și acte de amenințare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliției stațiunii Costinești.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.UPDATE


Magistrații din Mangalia a decis plasarea celor patru sub control judiciar.

Avocatul Elvis Ismail a declarat că Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru inculpați,  
Citește și:
Incident violent în stațiunea Costinești: Turiști implicați într-o altercație și agresarea unui polițist (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.