Știri Constanța Noi locuri de parcare în cartierele Km 4-5 și Palas

foto: Primăria Constanța
O nouă parcare destinată riveranilor este în curs de amenajare pe strada Progresului, lângă Grădinița cu Program Prelungit Nr.19. Echipele Confort Urban au finalizat lucrările de asfaltare, suprafața carosabilă a fost recondiționată cu două straturi de asfalt (binder și uzură). În perioada următoare vor fi aplicate marcajele rutiere, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Tot pe strada Progresului, în locul fostului bazar, sunt disponibile 73 de locuri de parcare. Echipele Confort Urban au efectuat lucrări de stabilizare a terenului eliberat de construcția insalubră, iar suprafața carosabilă a fost asfaltată. La final, au fost aplicate marcajele rutiere.  Au fost reabilitate și trotuarele și s-au construit zone cu spații verzi.

De asemenea, echipele Confort Urban au demarat lucrările pentru construirea unei parcări în cartierul Palas, pe strada Matei Millo, pe un teren viran, situat în fața Detașamentului de pompieri Constanța-Palas.

Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului, a mai punctat sursa citată. 

Citește și:

Constănțeanul supăratDe 7 ani se luptă pentru un loc de parcare pentru persoane cu handicap. Primarul Constanței, reclamat la Avocatul Poporului! (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac „Amenajarea de noi locuri de parcare a fost o prioritate a mandatului meu“

23 Mar 2024 556