Știri Constanța Peste 12.000 de clienți afectați de întreruperea alimentării cu gaze în Medgidia și Mihail Kogălniceanu. Ce spune Prefectura

O avarie a lăsat un număr consistent de locuitori fara gaze în județul Constanța. 

Ca urmare a unei avarii produse de către un terț pe conducta magistrală a transportatorului Transgaz, conductă din care sunt alimentate stațiile de reglare măsurare ale Distrigaz Sud Rețele din localitățile Medgidia și Mihail Kogălniceanu, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în cele două localități astăzi, 11 octombrie 2023, începând cu ora 13:30. 

De această întrerupere sunt afectați un număr de 10.800 de clienți casnici și non-casnici din localitatea Medgidia, județul Constanța și 2.043 de clienți casnici și non-casnici din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a transmis Distrigaz Sud Rețele. 


Iată ce spune Prefectura Constanța: 

Datorită unui incident care a afectat conducta Transgaz, începând cu ora 16:45 a fost sistată livrarea gazelor către localitățile Medgidia și Mihail Kogălniceanu.

Nu există niciun pericol pentru populație. Echipele distribuitorului lucrează în momentul de față la remedirea defecțiunii, urmând ca, pe parcursul zilei de mâine, să fie reluată furnizarea de gaz.

Au fost afectați un număr de 10792 utilizatori casnici și noncasnici în Medgidia și 2041 în Mihail Kogălniceanu.


Citește și:

Distrigaz Sud RețelePeste 12.000 de clienți afectați de întreruperea alimentării cu gaze în Medgidia și Mihail Kogălniceanu, județul Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.