Știri Constanța Restricții severe pe litoral. Toate ambarcațiunile de agrement sunt oprite la țărm


Nicio ambarcațiune de agrement nu mai are voie sa iasă pe mare. Au fost oprite la țărm. 

Autoritatea Năvală Română a oprit ieșirea pe mare a tuturor ambarcațiunilor de agrement. Inițial, la prânz, în zona de sud a litoralului, de la Tuzla la Vama Veche, din cauza exploziei de la Costinești.

Apoi, după amiază, din cauza intețirii vântului, cu valuri mari și curenți puternici, s-a decis restricționarea ambarcațiunilor de agrement pe întreg litoralul.

Măsura rămâne valabila și mâine pentru că vântul nu se potolește.

Amintim că, o explozie puternică a avut loc azi, 14 august, la Costinești, conform ISU Dobrogea Constanța

Astfel, conform anunțului, a fost vorba de o explozie în zona digului din fața Hotelului Forum din Costinești. La fața locului s-au aflat stația Tuzla, cu un ASAS, SMURD B2 și RHIB Eforie.

 „În această dimineață, în jurul orei 09.00, am fost solicitați să intervenim în stațiunea Costinești, acolo unde ar fi avut loc o explozie pe dig.
 
La fața locului au fost alocate rapid mai multe resurse din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, de la stația Tuzla 1 ASAS, un echipaj de prim ajutor și ambarcațiunea RiB. În curând vor pleca și colegii cu echipajul CBRN. Colegii au perimetrat zona și au constatat că este vorba de o explozie în dig. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a precizat ISU Dobrogea.


Citește și:

Explozie mină Costinești. Imagini din elicopterul PUMA (FOTO+VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.